Евтино или скъпо излиза изборът на светлинни реклами?

Да се намери атрактивен вариант за реклама, не винаги е лесно, но за това пък, когато е налице достатъчно добра комбинация между дизайна и изработката, и то в подходящия размер, поставен на точното място, рекламният надпис или лого, могат да имат много добър успех. Как се постига добра видимост и скъпо ли излиза изборът на светлинни реклами? Всичко зависи от използваните материали и големината на самите букви, но в рекламна агенция Премиум, можете да разчитате на добри ценови предложения и качествена работа. Ако вашият търговски обект се намира на място с по-голяма конкуренция, то светещите букви и табели, са по-добрият избор, още повече, че това дава възможност за денонощна видимост на вашата реклама.

Светлинни реклами – обемни букви и табели

В https://premium-reklama.com, можете да изберете светещи обемни букви, които да са изработени от плексиглас и да бъдат кухи отвътре, където могат да се монтират светлинните диоди, така че осветлението да се случва равномерно и да се вижда отвсякъде. Така, вашият премиум рекламен надпис, ще краси търговския обект по интересен и атрактивен начин през цялото време. Сред търсените предложения, напоследък стоят и видовете светлинни реклами, представляващи надписи с контраажурна подсветка. Това се получава, като се монтира осветлението зад самия надпис, което създава интересно сияние и подсилва контраста между светлините и формите на буквите, като ефектът е забележителен.

Видове светлинни реклами в София

Друг интересен вариант са металните букви с монтирани крушки по тях, които са ретро стил и са популярни за монтаж на атракциони, циркове и панаири, но могат и да се свържат чудесно със стила на дадено заведение или магазин. Също така, за светлинни реклами, указващи посоката, се използват успешно и различните видове табели, които могат да бъдат добър ориентир за търговски обект, който не се намира в близост до оживена улица. За целта, се поставят указателни светещи надписи или табели, които могат да бъдат на стойка или върху стена и др. Вижте още в страниците на агенцията и изберете вашия вариант за интересна реклама, а от нас очаквайте добри предложения за цени и изработка, както и за сроковете на изпълнение. За въпроси и поръчки вижте посочените телефони.