Светещи тотеми

Светещи тотеми за бензиностанция

Светещите тотеми са високи, вертикални, рекламни съоръжения със метален скелет, покривни плоскости от PVC, плексиглас или други материали – плоски или извити, облицовъчни или багрилни материали – фолио или различни видове бои, електрическа инсталация и крепежни елементи. Боите, които използваме могат да бъдат стандартни и светлоотразителни в зависимост от желания ефект, за който сме се договорили.

Изработка на светещи тотеми

Светещите тотеми могат да бъдат изработени в различни цветове, характеризиращи стилистиката и имиджа на търговската организация. Те могат да бъдат червени, зелени, ярко жълти, лилави и т.н.

Предназначението на този вид рекламно съоръжение е да достигне до възможно най-голям брой настоящи и бъдещи потребители от най-голямо разстояние. Подобно на билбордовете и мегабордовете този вид реклама е предпочитано рекламно средство по пътните артерии в населените места и извън тях.

Тотемите с електрическа инсталация се използват при бензиностанции, заведения за бързо хранене, казина и игрални зали, мотели, хотели, туристически атракции и на още много други места.

Светещите тотеми са атрактивни през деня и забележителни през нощта.