Видове светещи рекламни табели и как да изберем?

Ако имате нужда от нови и свежи идеи за това как да направите облика на вашия търговски обект по-атрактивен, то сте на правилното място. Екипът от професионалисти в областта на външната реклама, могат да ви насочат и да ви съдействат, както като идеи, така и за дизайн и изработка на различни видове външна и вътрешна реклама. Ако желаете да привличате повече погледи на клиентите и то денонощно, то добър вариант са светещите рекламни надписи. Видове светещи рекламни табели и как да изберем? Могат да се изберат светещи букви, изработени от плексиглас, които са кухи отвътре, където се монтират светещи диоди, които създават плътност и балансирано осветяване на всяка буква. Това е интересен и ефектен вариант, който може да бъде изработен и от метални букви, с монтирани по тях крушки, така, че да се получи ретро стил. Също така могат да се изберат и контражурни подсветки.

Изработка и варианти светещи рекламни табели – София

Контражурната подсветка, дава интересно сияние зад самия надпис, като контрастирайки с буквите или символите, му придава загадъчност и едновременно с това добра четимост. Към светещите варианти стоят още и вариантите с осветени отпред букви, чиито страни остават в тъмнина, което също е още една възможност за добър контраст. Ако сте избрали да се монтират светещи рекламни табели с указателна цел, например, това може да се случи на свободно стоящи стойки в тревни площи или на стена, по паркинги и др. Често се използват светещите надписи или лога върху молове, където стоят наред с останалите марки, фигуриращи в търговския център, което определя и изискването за достатъчно видима големина и цветове.

Изберете си светещи рекламни табели от агенция за реклама Премиум – София

Всяка идея и дизайн, се подготвя внимателно, заедно с екипа от професионалисти, съобразно изискванията на клиента, така че всички параметри да бъдат спазени точно и съгласувано, преди да се стигне до цеха за самата изработка. Вижте галерията със снимки на готови проекти на светещи рекламни табели, изработени в агенцията и можете да получите неочаквано вдъхновение. При въпроси и идеи или за директна поръчка, не се колебайте да се свържете с https://premium-reklama.com/ по email или телефон. Открийте колко много възможности стоят пред вас и то на добри цени.