Светещи реклами

Светещи реклами

Светещи реклами от PREMIUM REKLAMA

Фирма PREMIUM REKLAMA е дългогодишен производител на светещи реклами за външна и вътрешна употреба. Продуктите с които изработваме нашите продукти са от качествени материали по стандарт и перфектна сглобка на всички компоненти. Рекламата за монтаж отвън се изработва от ПВЦ, алуминий, поцинкована ламарина и други материали защитени от корозия.

Светещите рекламни табели са няколко вида съобразно желания ефект който трябва да се постигне. Насоката зависи от изискванията на клиента.

Светеща реклама – тип затворена кутия.

Тази разновидност на табелите може да се изработи по няколко начина. Вариантите зависят до голяма степен от планирания бюджет и заложената и цена, а също така и от избраните материали.

Лицевия панел на светещата кутия е от материал, който пропуска светлина. Най-често използваме прозрачен и опалов плексиглас или поликарбонат. При гърба на електрическото съоръжение (най-близката част до фасадата) монтираме винил, който позволява чудесно задно осветяване и същевременно разсейва светлината за едно равномерно светене / сияние (подсветка). Стандартно, една светеща кутия е съставена светещ лицев панел, метална конструкция, страници (бордове) от алуминиев или ПВЦ профил. Гърбът се прави от еталбонд или ламарина, а вътре се добавят ел. инсталация и светещи модули (светещи ленти, диоди, пури и дргуи). Рекламата може да има цялостно или частично светещо лице. В случаите които лицето на рекламата трябва да свети прилагаме комбиниран вариант между плексиглас и бонд. Бонда е прорязан на рутер – фреза, а светещите елементи са от плексиглас се изрязват по контур. Детайлите се съчетават в отворите и се постига желания резултата. Така се изработва частично светене на рекламата и впечатляваща визия на светещи реклами. Предимството на светещата реклама е, че тя привлича погледа нощно време – използвайте го!!! Поръчайте вашата нова светеща кутия на телефон 0878581570 или ни изпратете запитване по е-мейл чрез страницата ни Контакти в менюта на сайта premiumreklama.com.

Доставка

Фирма „ПРЕМИУМ РЕКЛАМА“ изработва, доставя и монтира на място светещи рекламни кутии за района на гр. София, както и за други населени места. По ваше желание можем да изработим рекламата и да ви я изпратим до посочен адрес или офис с куриерска фирма.