Светещи реклами

Какво означава светеща реклама? Вероятно знаете какво е това, но нека и ние да обогатим вашите знания с няколко думи. Когато се говори за реклама всеки си представя нещо ярко, нещо красиво и атрактивно, което да привлича. Това са всички тези светещи реклами с ЛЕД осветление, които ни заобикалят. Символът на рекламната индустрия. Под светещи рекламни продукти се разбира всичко, което свети и носи информация за определена марка, стока или услуга. Логично, тези продукти имат добавена електрическа инсталация и осветителни тела – диоди, пури, крушки и други. Сега сигурно ще попитате какъв разход дават. Изделията, които предлагаме на нашите клиенти са енергоспестяващи и безопасни за употреба. Това е едно от първите изисквания, с които се съобразяваме, особено когато правим светещи тотеми за бензиностанция. Там факторът за безопасност е от първостепенно значение. Целта на този вид рекламиране е да има впечатляваща визия през деня и да достигне до нови клиенти през нощта. Тези изделия се слагат над вратите, по фасадите и по покривите на сградите. Те ясно подчертават за какво е търговският обект. Когато сме правили проучване по моловете как най-добре се ориентират клиентите, отговорът в над 90% от случаите е – Погледнах нагоре и видях надписа. Ами да! Когато светещия надпис с лого или няколко обемни букви са спуснати точно пред стъклена витрина те показват какво точно се продава вътре, привличат клиента и го подканват да влезе и да направи покупка. Нали именно това се търси от една светеща реклама! Продуктите от този вид са изолирани и най-често светят отвътре, но могат да бъдат осветени и отвън с помощта допълнителни прожектори (монтирани върху метално рамо). Практиката показва, че клиенти поръчали светещи реклами са увеличили своите приходи многократно. Агенция Премиум предлага стоки и услуги за професионално брандиране, в това число и абонаментно обслужване на търговски обекти.

Изработка на светещи реклами по поръчка

Фабрикация на светещи букви – конструирани с ел. инсталация и изпъкнали форми в извивки по контур. Енергоспестяващи и безопастни инженерни произведения за външна реклама и брандиране. Качествена изработка с професионални материали от световни марки. Окабеляване и свързване към електрическата мрежа. Трафове за разпределение и контрол на напрежението във всеки едни момент. Бърз монтаж в удобно за клиента време и работа по график

Формоване на двустранни светещи табели с малък размер и огромна сила – наричат се още двулицеви банери

Двулицевите светещи табели вакуумно формовани са идеални за напречна реклама по високите части на фасадата. Двойната им визия позволява рекламата да достигне до по-голям брой хора. Двустранните светещи табели се поръчват от ресторанти, нощни заведения, пунктове за годишни технически прегледи и други. Двулицева визуализация на рекламата за повече клиенти от всички страни. Формовани лица при количества над 100 бройки за максимална ефективност. Ярки цветове със светлопропускливо фолио за табели с осветление. ЛЕД диоди по схема за нисък разход на ел. енергия и отлични сметки. Луминисцентни пури за постигането на ниска цена и високо качество.

Сглобяване на светещи кутии за фасади и покриви с перфектно качество и изработка

Светещите електрически кутии са обемни за да може светлината във вътрешността да се разпръсне равномерно по всички краища на лицевата част. Монтират се най-вече при фасади и покриви на кооперации. Сглобяването на отделните части се прави предварително или ако е необходимо в някои случаи може да стане и на място. Изработка и монтаж по поръчка с индивидуален дизайн. Самозалепващо флуоресцентно фолио за наситени цветове и ясни символи. Широкоформатен печат на изображенията и допълнителна защита с ламинат слой. Цена по запитване за направа на светеща кутия за фасада. Материали от ПВЦ алуминий ламарина и бонд за отлично представяне на бизнеса.

Очертаване на контраажурни букви и лога със задно осветление в ореолен цвят

Този тип реклами се правят със задно осветление. По този начин буквите изпъкват на осветения фон и се подчертава ефекта на сиянието. Силуета е ясен и наситен с внушително присъствие. Котражурните букви се използват при декориране на външната архитектура на сградите. Често се поставят в страни от входа или над него. Препоръчваме на нашите клиенти тези продукти да се поставят на разумна височина, далеч от деца и любопитни авантюристи. Намират широко приложение и при интериорната декорация на офиси и сгради. Задно осветление с ЛЕД диоди и мека светлина за комфорт. Скрити жици и завършен краен продукт за брандиране в офис или на открито. Безопасна ел. инсталация по съвременни стандарти и изисквания за безопасност. Изрязване на по контур и многообразие от материали за буквите. Кратки срокове за изработка на реклами и фактури по ДДС.

Как се правят светещи реклами с ЛЕД осветление и защо е важно да знаете това?

Светещите реклами са инженерно произведение, което се прави по индивидуален проект. Те представляват конструкция от поддържащи и допълващи елементи. Могат да включват:

  • Метален скелет от профили
  • Стени от плосък или формован плексиглас
  • ЛЕД осветление или луминесцентни пури
  • Лайсни за декорация в краищата
  • Блокиращо фолио и изрязани букви
  • Окабеляване, ел. инсталация и трансформатори
  • Движещи се надписи върху диодни панели
  • Дистанционни за отстояние при контраажурните букви и други.

Комбинацията е въпрос на вкус и търговски стандарти на фирмата поръчител. Ние можем да ви предложим различни варианти в зависимост от мястото където ще се монтират рекламите и планирания бюджет в тази насока. Ако не знаете как точно искате да стене, но имате някакви предпочитания и съображения, кажете ни как искате да изглежда вашия търговски обект в общи линии – цветове, къде какво трябва да има и заедно ще изберем най-подходящите светещи реклами. Агенция Премиум е вашия доверен партньор в брандирането за района на София. По света най-много светещи реклами има в Лас Вегас и Токио. Там тази част от рекламата е силно развита. В България най-много светещи реклами се срещат в големите градове.

Изберете сред видове светещи реклами от които има нужда всеки успешен бизнес в съвременният свят

Представихме ви в текущата страница кратки анонси на част от светещите продукти, които предлага агенцията. Подбрали сме най-поръчваните и най-ефектните варианти за брандиране с осветление. Водещото при тези стоки е качеството и здравината на готовите изделия. Когато цената е водеща при избора ние имаме решение. За повече информация и въпроси се обадете на телефон за контакти 0878581570 или ни изпратете запитване по имейл. Изберете професионално цялостно брандиране от рекламна агенция Премиум. Външната реклама София от която се нуждаете вие и вашия бизнес.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.