Светещи кутии

Една от най-разпространените форми за външна реклама в наши дни са светещи кутии със ЛЕД светодиоди или пури. Когато се замислите за реклами, първото нещо, което изниква в съзнанието ви са красивите, ефектни светещи табели от еталбонд и обемните букви с осветление над казина, магазини, бензиностанции, молове и какви ли не още търговски обекти. Тези конструкции са добре познати в едни от най-развитите градове с шоу бизнес в света като Токио и Лас Вегас. Значението им в маркетинговата стратегия на една фирма е огромно. Колкото по-ярка е вашата светеща реклама, толкова повече се забелязвате и привличате клиенти. Светещи кутии могат да се направят от бонд, поливинилхлорид, диодни ленти, но това зависи изцяло от мястото където ще се монтират. Какво имаме предвид? Ако една табела с осветление се прави за инетриор тогава използваните материали са съвсем различни от тези при външните конструкции. Тази подробност трябва да се уточни при поръчката. Това е така, защото при външна реклама съществено влияние оказват метеорологичните условия и тя трябва да бъде по здрава и по-издръжлива. Примерно, диодните ленти са предназначени за места с възможна поява на влага, но не и вода. Вероятността да изгорят е голяма. Диодни модули са значително по-изолирани и издържат на дъжд и сняг и затова се използват при екстериорно брандиране. Разликата в консумативите има значение и при формиране на цена.

Изработка на светещи кутии по поръчка и какво е важно да знаете като купувате

Рекламна агенция Премиум изработва рекламни конструкции в София от типа светещи кутии в различни форми и размери. Ние работим с технологична база и машини за оразмеряване, рязане на фреза, широкоформатен печат, дигитална обработка на изображения, цветен лазерен принтер, плотер, шлифоване и т.н., да не изброяваме всичко, че списъка е дълъг. Когато знаете какво искате за вашия бизнес и търсите доверен партньор – Марките са насреща.  Обадете се на телефон 0878581570 поръчайте рекламите, от които имате нужда за вашия стартиращ или утвърден на пазара бизнес – светеща кутия за ресторант.

Продукти и разновидности на светещите табели с опции за лице от винил или плексиглас

Агенцията предлага светещи кутии с лице от плексиглас или винил. Изграждане на светещи тотеми за бензиностанции. Конструкции с блокаут фолио за открояване на отделни букви и символи. Правим реклами с нестандартна форма и съотношение за разпознаване на бранда при пръв поглед от разстояние. Монтираме при посочен от вас обект и на желаната височина (височинен монтаж). Нашите продукти са с гаранция за качество и безопасност на употреба. За повече информация и въпроси за светещи реклами кутии табели ни пишете по мейла или по приложението за съобщения на телефона.