Светещи букви с диоди и трафове за външна реклама

Когато говорим за черешката на тортата при търговското брандиране можем да кажем със сигурност, че това са рекламите със светещи букви. Те са най-забележимите форми за изписване на надписи и открояване на лога на успели фирми в пейзажа на нощта София. Високо се ценят от чуждестранните корпорации и представителства в България. Поставят се основно над витрините на магазини, по покривите на кооперациите, големите търговски центрове и бизнес сгради. Това са едни от най-красивите изделия, които правим за наши клиенти и те носят своята неповторимост във всеки детайл. Рекламна агенция Премиум работи висококачествени материали и машини за формоване, извиване, преса и нарязване на различни шрифтове. Електрическите инсталации, които поставяме в нашите светещи кутии са по европейски стандарти за безопасност и енергоспестяване. Поръчайте изграждане на конструкции на реална цена от Premium сега.

Могат ли да се направят цели светещи лога ?

Случва се фирми, които сега стартират своята дейност да ни изпращат запитвания с въпроси дали могат да се направят цели светещи букви или трябва само лицето да свети. Отговорът е – „Да, може.“, и сега ще дадем малко яснота по въпроса. Повечето обемни букви се правят от бордове от неръждаема ламарина Инокс, или наричана още „неръждавейка“, и това е станало като някакъв стандарт и общ модел за изграждане. На практика обаче страните и цялата структура на рекламното съоръжение може да се изработи от плоскости като плексиглас и така светлината ще осветява цялата повърхност от всички страни. В машините за производство се залагат исканите извивки и се пресова. Ако се добави и нанасяне на слой фолио на желаните места, то тогава визията на рекламата отива в едно ново измерение на маркетинговата тактика. Ако така искате да бъде вашето външно оформление на магазина само ни изпратете запитване с необходимата информация. Купете от Premium.

Какви видове светещи букви има изобщо?

Едно време много популярни и атрактивни бяха светещите букви от неон. Извиваха се тръбички, нагласяха се в избрани шрифтове и беше много готино. Въпроса е, че неонът „гълта“ много ток и изисква големи разходи за електрическа енергия. Също така има ограничение в стила на фонта и е чуплив. Съвременните светещи букви, които изработваме са от ново поколение и са с хиляди подобрения и предимства пред винтидж рекламите. Сега за външна реклама се използват предимно 3D изпъкнали символи със светещо лице от плексиглас. В ядрото си имат диодни модули или евентуално луминесцентни пури – ако държите на по-ниска цена. Друг символичен вариант за интериорно брандиране са контраажурните лога с подсветка. Наричат се още букви със задно сияние, защото ореолния им пръстен от лек светлинен нюанс е насочен с посока към стената или фасадата отзад, и конструкцията изпъква пред светлината. Самите детайли се правят от платен, светлонепропусклив материал – най-често PVC.

Какво включват в конструкцията си рекламите със светеща буква или лого?

Като вид сложни и многопластови изделия за брандиране рекламните светещи букви могат да включват в структурата си основно скелет от метални профили, който държи кутията изправена, страни от ламарина, плексиглас или видове композитни материали и панели, LED осветление диоди и разбира се така необходимите е нужни за закрепяне – дистанционери. Допълнително се добавя окабеляване и подходящи по волтаж трансформатори. В някои случаи е възможно да се употреби и блокиращо фолио при този вид реклами. В най-общ вид това е същността на тези продукти, но това е доста техническа информация и част от нашето ноу-хау. Доверете се на опита на доказана фирма за реклама в София. Поръчайте обемни светещи 3Д букви от агенция Premium.