Светеща реклама за кафе

Ефектна реклама със светеща табела цена

Светеща реклама
Светеща реклама

Най-ефективната външна реклама през нощта!

Ефектна светеща табела цена, която си заслужава да платите за да привлечете повече нови и настоящи клиенти. Когато търсите светеща табела цена в търсачките, знайте че рекламна агенция Premium Reklama – гр. София е точното място, от където да поръчате. Ние изработваме екстериорни и интериорни светещи кутии по размер и желание на клиенти. Всяка наша поръчка е строго специфична и индивидуална по отношение на размера в ширина и височина, отстояние от земята до позицията, на която ще се монтира, използваните цветове и графики, заложените в композицията лого мотиви и други. Всяко наше светещо рекламно съоръжение е съвкупност от различни компоненти като скелет на конструкцията, покривни и крепежни елементи. Също така в конструкцията се ключват ел. инсталация по европейски стандарт за качество и безопасност на употреба. Ние предлагаме на нашите клиенти ниски цени и кратки срокове за изработка и монтаж. Най-добрите светещи реклами.

Как протича една поръчка на светеща табела Цена?

Всяка поръчка за изработка на светеща конструкция започва с уточняване на детайлите и взимане на точните размери, по които да бъде реализиран проектна. Работим с размери подадени ни от клиента или изпращаме група да оразмери пространството за реклама и ако е необходимо да консултира на място заинтересованите лица.

Къде монтираме светещи кутии и какви са нашите клиенти?

Светещите табели с ел. инсталация са един от най-предпочитаните методи за реклама от нон-стоп заведения, магазини за цигари и алкохол, дискотеки, барове, кръчми, аптеки и други. Нашите табели имат защита против нагряване от пряка слънчева светлина, което ги прави изключително подходящи за всички климатични условия. Поръчайте сега на телефон 0878581570 или от страницата ни Контакти в главното меню в сайта.

Рекламна агенция Премиум Реклама София предлага на вашето внимание и Обемни светещи 3D букви и облепяне на стъкла с Перфо фолио. Рекламен винил е отлично решение за масивна, бюджетна, външна реклама. Разгледахте ли вече стандартните ни Рекламни тебели?