Самозалепващо фолио и правилния избор на фолиа за брандиране.

Самозалепващо фолио – евтина и качествена реклама

Самозалепващо фолио ще откриете в почти всяко рекламно изделие. Ето защо ние от  Рекламна агенция Премиум Реклама разполагаме с различни фолиа и богата цветова гама ( палитра ), с която да удовлетворим желанията нашите клиенти. Доволните клиенти са най-добрата реклама, която може да съществува! За да успеем да отговорим на всяко предпочитание за форма и цвят, щом ви посетим и започнем да уговаряме детайлите на рекламата, която искате, нашият екип ще ви предложи различни цветове, разнообразие от фолиа, варианти за печат и плотерно изрязване на лога, форми и цифри.

Когато започваме проект, едно от първите неща, които е добре да се направим е точния избор на фолиото, което ще използваме като материал за брандиране. Това е така, защото всяка витрина или всеки обект са строго индивидуални. Ние ще ви помогнем да направите този избор и ще ви предложим най-доброто решение. Изхождаме от опита, който сме натрупали през годините, а не само от книгите.

Употреба и приложение на Самозалепващо фолио

Някои от по-известните фолиа,  които повечето от нас са чували са матово фолио, перфо фолио, пясъчно фолио, фрост фолио или фолио със замръзнал ефект, витражно фолио, огледално фолио, каст фолио, и други.  Тези фолиа имат различни приложения като най-често служат за облепяне и фолиране на стъкла и витрини. С тях брандираме и коли, според желанията и търсения ефект. Може да ги лепим и върху плоскости от ПВЦ за табели или върху кутии за светеща реклама.

Що се отнася до техниките за печат върху фолиа, това могат да са: пълноцветен печат върху фолио – използва се най-вече при фирмено брандиране.  Фолио-пясъкоструй – грапаво, на гранули и с леки отблясъци като брокат и т.н. То се използва предимно в бизнес сгради и учебни центрове; Друга техника е рязане по контур и печат – екосолвент. Често се срещат и надписи от фолио при актуални промоции и намаления. В някои случаи се използва и при обявяване на нови продукти на определена марка.