Самозалепващо фолио и правилния избор на фолиа за брандиране.

Самозалепващо фолио – евтина и качествена реклама

Самозалепващо фолио. Рекламна агенция Премиум Реклама разполага с различни фолия и богата цветова гама ( палитра ), с която да удовлетворим желанията нашите клиенти. Ние знаем, че доволните клиенти са най-добрата реклама която може да съществува!

Като се започва проект, едно от първите неща, които е добре да се направят е да се направи точния избор на фолиото, което ще се използва за материал за брандиране. Това е така, защото всяка витрина или всеки обект са строго индивидуални. Ние ще ви помогнем да направите този избор и ще ви предложим най-доброто решение. Изхождаме от опита, който сме натрупали през годините, а не само от книгите.

Употреба и приложение на Самозалепващо фолио

Някои от по-известните фолиа и техники за изработка на такива са: пълноцветен печат върху фолио – използва се най-вече при фирмено брандиране, фолио-пясъкоструй – грапаво, на гранули и с леки отблясъци като брокат. Използва се предимно в бизнес сгради и учебни центрове; Друга техника е рязане по контур и печат – екосолвент. Често се срещат и надписи от фолио при актуални промоции и намаления. В някои случаи се използва и при обявяване на нови продукти на определена марка.