Салон за масажи в квартал Стрелбище – София

Управителят на нов салон за масажи в столичния квартал Стрелбище се свърза с нас за изготвяне на проект за външна реклама. В маркетинговата стратегия на фирмата беше заложена изтънчена и елегантна визия, която да подчертава и допълва професионалните умения на специалистите там. Клиентът пожела от нас няколко варианта и идеи как може да се брандира обекта. При оглед на мястото и квартала и съобразно заложения бюджет, ние предложихме облепяне / фолиране с перфо фолио (известно още като Фолио на дупки) за прозорци, витрини и стъкла. Перфорирано фолио е идеално за подобен вид места с компактна квадратура. То се лепи отвън на прозорците и използва всеки сантиметър от стопанисвания обект.

Дизайн на перфорирано фолио в ж.к. Стрелбище

Основната линия в дизайна на салона за масажи се базираше на нежна визия с усещане за лекота, здраве и релакс. По тази причина използвахме в долната част на проекта изображение с орхидея в розови, бежови и пастелно зелени цветове. Цветето бе поставено върху тяло с фина кожа и меки извивки, при прозореца в дясно от вратата. За да допълним визията, добавихме преливащ сатенен фон в кремави бели и телесни цветове. До тук общата картина беше прекрасна, но оставаше същинската част на рекламата, а именно – марка, рекламно послание и кратък списък на предлаганите стоки и услуги в обекта. В горната част сложихме надпис Масажи с ръкописен шрифт от завладяващи фини, кръгообразни, кафеникави линии. Така разположените букви приковават вниманието на случайните минувачи. За да подсилим доброто представяне, добавихме основните причини, поради които ще поискате да ви направят масаж на момента – Релакс, Здраве и Красота. За целта използвахме елегантния почерк от главния надпис + окуражителни и потвърдителни знаци. При дизайна на перфорираното фолио за врата се съобразихме с разположението на дръжката на вратата. Така оставихме изчистена средната част на вертикалната векторна графика. Целта е насочване на погледа към овалната дръжка и лесна ориентация при влизане и излизане от салона за масаж. В горната част, изписахме с големи букви Студио за масажи, а най отдолу добавихме кръгло изображение с масаж на място.

Защо облепяне с перфо фолио за стъкла при салон за масажи?

Когато дизайна беше уточнен и завършен, изпратихме финално превю на клиента за преглед преди печат и облепяне. В предварително уговорения ден посетихме отново мястото и монтирахме фолиата по размер и вече с реални цветове по RAL. Ефекта беше поразителен, а клиентът попита и за направата на каталози, брошури и визитки. Поръчайте и вие брандиране с перфо фолио на телефон 0878581570 или ни изпратете запитване по и-мейл. Ние ще се свържем с вас при първа възможност, за да ви посъветваме или да уточним детайлите.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.