Бизнес сайт ПОД НАЕМ – PremiumReklama.com се отдава на фирми

Здравейте. Поради промяна в бизнес приоритетите на фирмата, агенцията със сайта PremiumReklama.com се отдава ПОД НАЕМ, заедно с прилежащите му профили във Facebook, Twitter, Google и още. Готов, действащ, познаван сайт, с много добро присъствие в Интернет и класиране на първи позиции при търсене на външни реклами и офис брандиране в София.

За кого е подходящ сайта при отдаване под наем?

Сайта е подходящ както за колеги с наличен машинен парк, дейност и готовност за развитие в по-големи мащаби и повече клиенти, така и за находчиви предприемачи, които искат да се развиват в сферата на рекламата чрез намиране на клиенти и подизпълнители за реализиране на поръчките. Сайта е насочен основно за търговски обекти и потребители в София.

Професионална поддръжка, копирайтинг и SEO

В периода на отдаване екипът ни ще поддържа платформата и профилите в социалните мрежи актуални, с професионално написани копирайтинг статии за SEO оптимизация и откриване в Google търсачката. Публикациите ще базираме на подадена информация от вас за реализирани рекламни проекти.

Как се отдава сайт под наем?

Самото отдаване на сайта и профилите се случва чрез смяна на контактите за връзка – въвеждат се вашия телефон/и и Е-мейл/и, и по този начин пренасочваме потока от потребители, запитвания за реклами и брандиране, директно към вас. Този метод за преотдаване е добре познат в редица западни държави.

Цени и отстъпки при наема

Месечната стойност на наема, която търсим е 600 лв. на месец, които са под стойността на една минимална работна заплата. Фирмата не е по ДДС и няма допълнително начисляване на данъци. При предплащане за 6 месеца – цената е 500 лв. на месец. Минималния срок за предоставяне на сайта и профилите под наем е 3 месеца.

При интерес и за повече информация ни пишете на office@premiumreklama.com

Поздрави,
Екипът на ПРЕМИУМ РЕКЛАМА.