Релефни букви за външно брандиране на заведение

Как се изработват релефни букви за външно брандиране?

3Д букви за ресторант рибката
3Д букви за ресторант рибката

За наш клиент, „Рибката“ – заведение в столичен квартал, изработихме релефни букви за външно брандиране с черен цвят и жълта подчертаваща лента. За пълнота на рекламното послание, монтирахме два обемни надписа. По-големият надпис монтирахме на предната фасада на заведението, върху дървена плоскост, разположена на покрива на ресторанта. Още един, по-малък обемен надпис поставихме отстрани на обекта върху дървена плоскост. Надписа сложихме на височината на погледа на минувачите, обърнат в посока към уличния човекопоток. И двата надписа от обемни букви за външно брандиране изработихме от фибран. За да подобрим трайността и издръжливостта му, ние боядисахме релефните букви в няколко слоя черен цвят за външна употреба. Фибранът като един от най-често използваните материали за изработка на рекламни букви е подходящ както за външна, така и за интериорна реклама. С подходящи бои, подбрани за излагане на слънце, дъжд и сняг, ние увеличаваме многократно живота на вашата реклама.

Нашата рекламна агенция изработва освен несветещи релефни букви за външно брандиране, така и светещи обемни букви с облицовки, подсветка и разнообразно осветление. Букви с подсветка, конктражурно ореолно светещи надписи, 3D букви с метално лице, букви от плексиглас и други ще направят вашия търговски обект стилен, атрактивен и ще привличат и упътват вашите настоящи и бъдещи клиенти.

Дизайн и приложение на релефните букви за външно брандиране

Обемни букви за реклама на заведение
Обемни букви за реклама на заведение

За да направим максимално ефективна вашата външна реклама, ние изработваме варианти за дизайн на рекламното послание. Тези варианти съобразяваме изцяло с вашите предпочитания за материал, цвят, форма и големина. Понякога е необходимо да подберем специален шрифт за надписа, който изработваме. Това се случи и при проекта за реклама на заведението „Рибката“. Специфичен шрифт със цветен допълнителен елемент за подчертаване на името на ресторанта беше желанието на клиента, с което ние от рекламна агенция Премиум реклама се съобразихме изцяло.

Буквите с 3Д ефект се предпочитат от клиенти, които държат на стила и престижната реклама. В тези случай, в зависимост от бюджета, с който разполагаме, ние подбираме материала за изработката на релефните букви. Освен фибран, можем да използваме стиропор, плексиглас и други ПВЦ материали, както и  метал, дърво. Ние избираме най-подходящия материал според мястото, къде ще монтираме, както и според приложението на релефната реклама. Обемните букви намират широко приложение не само в екстериорната, но и във вътрешната реклама. За вътрешно приложение се използват най-често за изписване на търговски фирми, лога и марки. Ще се отнася до екстериора, 3Д буквите се поставят на табели, по фасади на търговски сгради, върху плоскости, като за прикрепянето им се използват различни крепежи. За повече информация, посетете страницата ни за обемни букви или се свържете с нас ТУК. Последвайте ни в Туитър.