Рекламно пано от винил за магазин – цена за София

Рекламно пано от бранд агенция Премиум Реклама – София, на отлична цена. Изработваме рекламни пана от винил за всички видове търговски обекти. Този вид реклама може да се използва както при реклама по рамка, така и при светещи табели с винил. Паната от този вид се предпочитат от нашите клиенти заради сравнително по-ниската цена за изработка и монтаж в сравнение с табелите от коматекс, еталбонд и ПВЦ. Поръчайте сега винилна реклама на телефон 0878581570 или посетете страницата ни Контакти от главното меню на сайта – premiumreklama.com.

Рекламно пано – какво представлява и какъв дизайн може да има?

Върху всички пана могат да бъдат отпечатани дизайн с преливащи цветове и изображения. Ние можем да ви предложим дизайн, който да представя вашия бизнес по най-добрия начин. Също така, ако имате ваш готов дизайн – можете да ни го предоставите и да го приложим към изработката на поръчания проект. При предоставяте на дизайн от клиента – графиката се приспада от общата цена. Поръчайте бранд-платно с ваш дизайн на ниска цена!

Къде се използва рекламно пано?

Употребата може да бъде навсякъде. Някои фирми предпочитат такъв вид брандиране за целия обект. Други предпочитат да използват винилите само за определен вид кампании. Кампаниите могат да бъдат текущи промоции, откриване на търговския обект, сезонни намаления и други маркетингови прояви. Ние от Premium Reklama ще ви предложим най-доброто решение и ще обсъдим с вас всеки едни детайл от поръчката.

Рекламно пано или табела?

Двата варианта са отлично решение със своите предимства и недостатъци. Табелите като цяло създават по внушителен вид на обекта или офиса на фирмата. Те са значително по издръжливи на външни климатични условия. Практиката ни е да поставяме UV защита на отпечатаните рисунки и лого символи. В някои случаи, по желание на клиента и при търсене на възможно най-бюджетна реклама, този предпазен слои може да не бъде поставен.

Разгледахте ли още?

Обемни букви за надпис, облепяне на стъкла с фолио.