Рекламни транспаранти – баланс между цена и качество

Рекламни транспаранти
Рекламни транспаранти

Рекламните транспаранти се изработват от винили. Видовете винили, които използваме за изработка на рекламни транспаранти са ламинаран, промазан и винил за тенти. можете да разгледате повече информация за тях на страницата ни реклама от винил. Избора ви зависи от желаната здравина, период на експлоатация, както и от това, което искате да изобразява рекламния продукт. Това може да е текст с големи букви, изображение с вашата марка или лого или висококачествено изображение с текст и лого. Качеството на печат  зависи както от техниките за печат, които използваме, така и от избрания от вас материал.

За какво се използват рекламни транспаранти?

Нашите клиенти използват рекламни транспаранти най-често за външна реклама на своите търговски обекти. Можете да използвате транспарант за реклама върху фасади на сгради, огради, реклама за продажба на недвижими имоти, автомивки, концерти, и всякакъв друг вид мероприятия и събития.

Транспарантите, напечатани на винил отлично се съчетават и с други видове външна реклама. Можете да разгледате рекламни изделия, предназначени за екстериорна реклама, които предлагаме тук. Рекламни табели или рекламата с фолио са отлично решение, което в съчетание с транспарант от винил, биха Ви осигурили още по-голяма популярност сред конкуренцията.

Защо да предпочетете транспарант за своята реклама?

Транспарантите от винил са алтернатива на рекламните табели, но са значително по-евтини и също така устойчиви на атмосферни условия. Могат да бъдат изработени в много по-мащабни размери, със същото качество на печат. Освен това, монтажът на рекламни транспаранти е бърз и лесен, като също толкова лесен е и демонтажа. Това Ви дава възможност да ги използвате многократно и за дълъг период от време. Тяхно основно предимство са здравината, издръжливостта и възможността за монтаж на трудно достъпни места. Осигуряват ви отлична видимост заради големината си и по този начин привличат широка аудитория.

Ако се нуждаете от нискобюджетна, но ефективна реклама, рекламните транспаранти са отлично решение за Вас! Потърсете ни, за да поръчате ТУК.