Рекламни транспаранти – баланс между цена и качество

Рекламни тенти от винил
Рекламни транспаранти
Рекламни транспаранти

От какви материали се изработват?

Рекламните транспаранти се изработват от винили. Видовете винили, които използваме за изработка на рекламни транспаранти са ламинаран, промазан и винил за тенти. можете да разгледате повече информация за тях на страницата ни реклама от винил. Избора ви зависи от желаната здравина, период на експлоатация, както и от това, което искате да изобразява рекламния продукт. Това може да е текст с големи букви, изображение с вашата марка или лого или висококачествено изображение с текст и лого. Качеството на печат  зависи както от техниките за печат, които използваме, така и от избрания от вас материал.

За какво се използват рекламни транспаранти?

Нашите клиенти използват рекламни транспаранти най-често за външна реклама на своите търговски обекти. Можете да използвате транспарант за реклама върху фасади на сгради, огради, реклама за продажба на недвижими имоти, автомивки, концерти, и всякакъв друг вид мероприятия и събития.

Транспарантите, напечатани на винил отлично се съчетават и с други видове външна реклама. Можете да разгледате рекламни изделия, предназначени за екстериорна реклама, които предлагаме тук. Рекламни табели или рекламата с фолио са отлично решение, което в съчетание с транспарант от винил, биха Ви осигурили още по-голяма популярност сред конкуренцията.

Защо да предпочетете транспарант за своята реклама?

Транспарантите от винил са алтернатива на рекламните табели, но са значително по-евтини и също така устойчиви на атмосферни условия. Могат да бъдат изработени в много по-мащабни размери, със същото качество на печат. Освен това, монтажът на рекламни транспаранти е бърз и лесен, като също толкова лесен е и демонтажа. Това Ви дава възможност да ги използвате многократно и за дълъг период от време. Тяхно основно предимство са здравината, издръжливостта и възможността за монтаж на трудно достъпни места. Осигуряват ви отлична видимост заради големината си и по този начин привличат широка аудитория.

Ако се нуждаете от нискобюджетна, но ефективна реклама, рекламните транспаранти са отлично решение за Вас! Потърсете ни, за да поръчате ТУК.