Тотеми и конструкции с цени за крайпътни обекти

Едни от най-широко разпространените крайпътни реклами при съвременното брандиране се наричат – високи рекламни тотеми. Тяхната функция е да маркират търговският обект от разстояние и да го правят видим за преминаващите граждани. Могат да бъдат направени светещи или несветещи в зависимост от нуждите и предпочитанията на клиента. Използват се най-често за оказване на бензиностанции, сервизи, хотели и производствени бази. Височината на тези продукти варира от 3 до 6 метра, а статистиката показва, че най-голям интерес клиентите ни проявяват към 4 и 6 метровите вертикални светещи конструкции. При над 90% от случаите тотемите с осветление се правят с ЛЕД диодни модули, заради ниския разход на електричество и високата степен на безопасност при 24 часова експлоатация на територията на търговския обект. Диодните осветителни тела и масиви са подходящи за продукти предназначени за външна реклама София табели. Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти светещите и несветещите тотеми от качествени материали и суровини, характеризиращи се с качества на здравина, трайност и устойчивост. Ние държим на качеството и високия стандарт и затова използваме в нашите конструкции профили от неръждавейки и алуминий, които издържат на сняг, вятър, вода, дъжд и напичане от слънце. За облицовката, обкова и бордовете е възможна употребата на прахово боядисана ламарина, еталбонд или плексиглас. Тотемите като вид крайпътна реклама трябва да бъдат ясни и четими за хората от разстояние. Целевата група към която са насочени трябва ясно да разбира и разпознава изложения текст и фирмено лого. По този начин инвестицията в тази насока е оправдана и дава резултат в кратки срокове. Някои фирми използват този вид брандиране за излагане на ценова листа на горива, валутни курсове или предлагани услуги, докато други залагат на представянето и затвърждаването на своя търговски знак.

Сглобяване на светещи рекламни тотеми за търговски обекти и вериги по поръчка. Монтаж в цялата страна.

Този вид рекламни конструкции са едни от популярните в големия бизнес. Те служат освен като рекламно съоръжение на търговския обект, към който се намират и за имидж на бранда, който е изобразен със светещо лого предимно в горната част. Тези стълбове на брандинга в наши дни работят за вас 24 час в денонощието и са изключително икономични на ел. енергия.

Захващане на несветещи вертикални конструкции от алуминий и плексиглас наричани тотем

Несветещите тотеми намират своето приложение и употреба при бюджетно организирани маркетингови стратегии. Те заемат централно място при входа на газстанции, авто сервизи и крайпътни търговски обекти. Не изискват подръжка и са изключително дълготрайни за употреба при различни атмосферни условия.

Фабрикуване на декоративни постаменти от олекотен метал за декорация и насока

Свободно стоящи табели се използват най-много при централни входове на бизнес сгради, молове и хотели. Най-често се поставят в страни от входа и имат естетически и декоративен характер. Поради своите компактни размери те се забелязват и не са натрапчиви в общата визия на градината с изискана флора.

Ремонт на тотеми и реконструкция на рекламни съоръжения при изгодни условия и отлична цена

Рекламна агенция Премиум – София, предлага ремонт на тотеми за бензиностанции при вече съществуващи, изградени конструкции. Своевременната поддръжка на едно такова рекламно съоръжение е важна за неговата изправност и период на експлоатация. Ние можем да ви предложим реновиране или подмяна на части, детайли и електроника на ниски цени. Необходимо е само да ни изпратите запитване с точните координати на обекта, какво желаете да се ремонтира и ние ще ви подготвим оферта в най-кратки срокове. В някои случаи е добре да се направи оглед на място за да се прецени по-обективно ситуацията и необходимите материали и дейности. За повече информация и въпроси телефон 0878581570.

Какво означава Тотем? Произход и значение.

Думата „Тотем“ произлиза от езика на северноамериканското племе Оджибуей. В раннородовото общество обикновено това са били скулптори от дърво или камък, изобразяващи животно считано за родоначалник на племето и издигано в култ. Тотемът символизира началото на една идентичност и принадлежност. За хора въвлечени в едно общо движение, базирано на сходна основа се казва, че изпълняват тотемизъм. Вероятно сте срещали подобни примери във филми за индианци и резервати. В икономически и маркетингов плат идеята се е пренесла като символика и подчертаване на характерните черти на една марка. Тотемите винаги привличат нови клиенти! Те са големи, високи и се забелязват в градската срета и по международните пътища. Тяхното лице е обърнато винаги към минувачите. Именно затова големите търговски вериги обръщат специално внимание на тази част от своята маркетингова стратегия. Те са всичко най-добро и взето заедно от светещите реклами, обемните букви и тротоарните табели. От колкото по-далеч искате да се вижда вашият тотем – толкова по-голям трябва да бъде. В градска среда се използват по-малки вертикални конструкции, защото попадат по-лесно в полезрението на хората. Тотемните вертикали се монтират здраво на постамент с анкерни групи и са водеща реклама при хранителни магазини, бензиностанции, газстанции и търговски обекти за продажба на метан. Визуално, най-често един тотем е във формата на изправен правоъгълник с 2 лица и две по-тесни страни. Идеята е поставената информация да бъде достъпна максимално от двете страни на търговски обект.

Видове рекламни тотеми – светещи, несветещи и декоративни в зависимост от нуждите и целите на рекламата

В агенцията сме възприели трислойно разделение на видовете рекламни тотеми, както описахме по-горе, според тяхното визуално представяне. В първата група попадат тези, които са светещи, с ел. инсталация и за употреба през деня и през нощта. Те са най-поръчваните и най-атрактивните в своя жанр. Във втората графа, както сигурно вече сте се досетили, са несветещите такива. Те са предимно за търговски дейности с дневен характер. Акцента на предлаганите стоки и услуги е през деня. И на трето, но не на последно място са декоративните, компактни тотеми за употреба при вход на хотел, банка или заведение. Предлагаме ви снимките и кратките презентации по-надолу в страницата. Възможно е да бъде направено групиране и по височина – високи, средни и ниски тотемни конструкции, като за тях са валидни горепосочените показатели. Поръчайте сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.