Табели

Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти изработка на рекламни табели по размер. Поръчки в кратки срокове и на отлична цена. Ние можем да направим широки, кръгли, квадратни, правоъгълни и триъгълни реклами за всяка марки и търговска верига, защото имаме необходимия опит и умения. Агенцията разполага с разнообразие от цветове и облицовъчни материали за конструирането на светещи табели, несветещи и тротоарни стойки. Изработваме нашите продукти от благородни метали, разпенено PVC – коматекс, и еталбонд. Ако вече имате направено брандиране и искате да го освежите, можем да ви предложим реновиране на съществуващи табла, кутии и рамки в София. Рекламни табели са всички плоскости с рекламно послание и насочващи символи. Те могат да бъдат статични и подсилени с осветление. Колкото по-качествено искате да стане едно изделие, толкова повече крепежи, декорация и части трябва да поставим. За добрия им естетически вид можем добавим лайсни – бели, черни графит. Да ги защитим с допълнителен слой ламинат. По принцип ламинираме повечето продукти по стандарт, освен ако клиентът не желае това. Бранд таблата заемат до 35% от монтираните реклами в София. Тяхна най-голяма конкуренция са обемните светещи букви, за които можете да намерите повече информация в нашия сайт, с разширение в домейна от Европейският съюз.

Проектиране и закачане на светещи табели по индивидуален размер към всеки търговски обект

Светещите табели са едно практично, удобно и печелившо решение. Те са специално проектирани да издържат много и са оборудвани с енергоспестяващи светлини – диоди (светодиодни инсталации) или луминесцентни лампи. Изработват се от алуминиеви профили, прахово боядисани ламарини или стени от бонд. Лицето най-често се облепя с транслуцентно фолио, което пропуска светлината и прави изображенията и надписи светещи. Агенцията предлага монтаж на място в Софи, в предварително уговорен час, със стълби или скеле. Светещите реклами ви гарантират 24 часа посещения от клиенти и повече приходи. Ние поставяме енергоспестяващи модули и пури за да нямате големи разходи за ток. Всяка едно от нашите реклами изделия за нощно брандиране е с ярки цветове за да се забелязва. Правим окабеляване на място когато няма изкарани кабели и поставяме нови жици. Светлинните табели са черешката на тортата и символът на външното рекламиране.

Направа и поставяне на класически несветещи табели от плоскости или винил по рамка

Несветещите табели са най-често външна статична реклама. Те са част от най-поръчваните рекламни услуги, които предлагаме на българския пазар. Такъв вид рекламни продукти се изработват от еталбонд, пластмаса , плексиглас и други материали в зависимост от предназначението и мястото където се монтират. Като пример: Коматексовите табели са по-подходящи за вътрешна реклама, докато еталбондовите се закачат предимно по фасади. В някои случаи бонда може да бъде придружен и от фасадно осветление. Винилите по рамки са най-подходящи за новооткрити магазини и фирмени офиси. Достъпна цена за ребрандиране на вече съществуваща метална конструкции. Подмяна на рекламни платна от професионална фирма за брандиране. Добра инвестиция във всеки едни момент когато рекламирате. Ние ви гарантираме поставяне в срок и оферти на реални цени.

Сглобяване и заваряване на тротоарни табели по поръчка – спечелете пешеходците и ги поканете в магазина

Тротоарните табели са формата на реклама, която челно среща погледа на клиента. Те се поставят напречно на тротоари и разширяват кръга на рекламиране, който представя вас и вашата търговия. Табелите за тротоар са изборът на малки и големи фирми, а също така и на лица с парко места. Могат да бъдат направени в стандартен размер или в размер по желание на клиента. Позвънете сега за повече информация. Метални, здрави и компактни с възможност за лесно прибиране в края на работния ден. Монтираме ги върху тротоар или стълб с предварителна уговорка. Ламарината и рамката на тротоарните табели се покрива с грунд и прахово боядисване. Могат да бъдат направени с цвят по избор, като стандартно ги правим бели. Лесно преносими са, защото не са тежки и сърханението им не изисква много пространство.

Рекламна агенция Премиум ви предлага изработка най-добрите рекламни табели

Табелите са за ориентиране и продаване, но ние ги правим и за красота. В нашата дейност използваме висококачествени сглобки и съвременни технологични плочи, с които правим рекламите произведения на изкуството с висока степен на безопасност. В миналото се работеше с тежки метали и суровини, докато сега има изключително олекотени и здрави материи като – бонд, коматекси, различни пластмаси и сплави. Несъмнено таблата са най-асоциативната форма за презентиране на магазини и обекти за директен маркетинг. Доверете се на опита на агенция Премиум. Основно използваме долуизброентите продукти: Бонда – съставен е от тънкостенни плоскости и има ниско тегло. Продукта се състои от два листа от алуминий и полимерна сърцевина материал между тях. Използва се често и при външна обвивка на сгради. Коматекса ( Разпенено ПВЦ, известно още и като Форекс и Лайтекс от търговските имена на техните производители ). ПВЦ-то (Полимер Поливинилхлорид със структура (СН2-CHCL)n съставляван от пластификатори, пигменти, стабилизатори, пенители и други.). Плексигласа ( Полиметилметакрилат – известен още и като синтетично стъкло или акрилно стъкло. Този вид материал е прозрачен, синтетичен термопластичен полимер. Създаден е през 1928г. ). Прахово боядисаната ламарина. Стиропора ( Пенопласт . Има лека, пореста структура. В рекламата може да се съчетае или замести с фибран ).