Несветеща рекламна табела с лого надпис

Табели за реклама – табелчици, табла от ПРЕМИУМ РЕКЛАМА

Табели за заложна къща
Табели за заложна къща

Видове табели и материали

Рекламните табели могат се изработват от еталбонд, коматекс, винил, плексиглас и други суровини. В в някои случаи са и метални. Такива са тротоарните табели например.

Стандартни табели от плексиглас

Този вид табели се произвеждат в няколко утвърдени стандартни размера. Те са подходящи за рекламиране на всякакъв тип ( вид ) дейност. Като техни предимства са: ниска цена, високо качество и кратки срокове от поръчка до изработка.

Табели от коматекс

Табелите от разпенено ПВЦ ( материал: коматекс ) – подходящи са по-скоро за вътрешна / интериорна употреба или в някои случаи – на места без директна слънчева светлина! Материала е 100% водоустойчив, което позволява да се печата директно върху него. Като преимущество пред другите видове е – ниска себестойност и отлично качество.

Винилови табели

Тези реклами с лице от винилно пано са подходящи както за краткосрочно, така и за дългосрочно брандиране. Винила може да бъде опънат върху рамка или директно монтиран върху фасада с монтажно лепило. В някои случаи се прикрепя към ограда или решетка. Предимствата на този материал са, че е със сравнително ниска цена и могат да бъдат направени пана с голям размер. Често това правим за фасади на жилищни сгради.

Метални табели и такива от еталбонд с огънат борд

Те са устойчиви на всякакви външни условия. Могат да бъдат направени, с дебелина на борда, по желание на клиента.
Предимствата – табелата има по луксозен вид заради дебелината на периферията.

Външно осветени

Осветяват се с допълнителни прожектори. Те са ефектни продукти както денем , така и нощем.
Характерно е, че имат ниска цена и евтина поддръжка, отлична видимост – дневна и нощна.

Светещи кутии, реклами

Конструкции с вътрешно осветление (светодиоди, лед, луминисцент) и  самостоятелна ел. инсталация.

Табели от метал

Изработват се от ламарина или алуминий. Покриват се от корозия с прахово боядисване.

Категории и начини на изработка

Табелите могат да бъдат светещи или несветещи – рекламна табела с фолио с трапецовидна стойка.

Светещите попадат в категорията „Рекламно съоръжение“, което трябва да има устойчива метална конструкция, съобразена с размерите и теглото на рекламата и електрическа инсталация по стандарт. Несветещите може да бъдат произведени от различна гама материали, сред които еталбонд, алуминий, коматекс, полистирол, метал, плексиглас и т.н.

Върху една основа могат да се приложат една или повече техники за поставяне на рекламна графика, а изображенията могат да бъдат много разнообразни. Освен това може да се нанесе директен печат, залепяне на напечатано или плотерно рязано фолио, ламиниране. В някои случаи се намесва и праховото боядисване. Предлагаме също така и монтаж на всякакъв тип табелни конструкции.

Ценообразуването при този тип реклами се предлага индивидуално за всеки обект поради различните параметри , размери и вложените материали, а също така и часове труд. При запитване за рекламен проект изпращайте подробна информация и снимки за да ви дадем конкретна оферта с точна цена.

Попитайте за цени за изработка на табели, дизайн предпечат и монтаж.

Други табели

В сайта premiumreklama.com можете да намерите също и информация за  табела с дистанционери, табло за заложна къща, метални табла с огънат борд, табели от коматекс, метална табела за стълб, реклама на магазин, рекламно брандиране или информационно табло.

Поръчайте сега на телефон 0878 581570 или посетете страницата ни Контакти от главното меню.