Рекламни табели за магазини и заведения – светещи и от плоскост

Фирма за реклами Premium предлага на своите клиенти изработка и монтаж на рекламни табели на отлични цени. Ние правим нашите продукти според изискванията на клиента и в желаните размери за проекта. Основните материали, от който изработваме табелите са композитни плоскости като еталбонд, коматекс, симона и др. Разбира се могат да се изработят рекламни табла и от ламарина или плексиглас, но ви препоръчваме това да бъде съобразено с особеностите на локацията и предназначението. Имайте в предвид, че металите са значително по-тежки от съвременните олекотени, комбинирани продукти. Всяка една табела може да бъде стандартна несветеща или подобрена с добавено осветление, както са например светещите букви. Изборът е ваш, а ние ще ви съдействаме с каквото можем за да постигнем желания резултат в планираната маркетингова стратегия. Поръчайте сега.

Какво включва поръчката на рекламни табели и от къде се започва?

За да ви изработим рекламни табели, първото нещото, с което трябва да започнем и да договорим са размерите. Те определят до голяма степен цената на заявката и нейната стойност. Обикновено, преди на поръчат, клиенти ни изпращат ориентировъчни височини и ширини, казват ни какво ще съдържа рекламата – надпис, изображение или лого, и ние им даваме приблизителна цена. Плаща се по банков път. След направена поръчка наш екип ще ви посети на място за да направи по-точно оразмеряване и да коментира възможните начини за закрепване. При някои обекти е важно да не се дупчи стената и затова в такива моменти използваме монтажно лепило, двойно лепящи ленти или други подходящи крепежи. Поръчката на такъв вид реклами включва най-често дизайн, предпечат, изработка на плотер, крепежни елементи и монтиране на място в удобно за вас време. Премиум е гаранция за качество в брандирането.

Какви видове рекламни табели има и кои са по-добри?

Както вече споменахме има несветещи и светещи рекламни табели. Има големи и малки табла. Разделят се и на такива за външна реклама и за интериор. Това е по-скоро техническа информация, но ще ви кажем няколко думи за да си знаете. За външна употреба са най-вече тези изработени от бонд, защото бонда издържа на напичане на слънце и няма да се огъне години наред. Състои от разпенено ПВЦ – полимерна сърцевина, и два обличащи пласта ламарина от алуминий. Коматекса е малко по-лека като материал със шуплива структура, по-евтин е, но на слънце ще се огъне. Това е продукт по-скоро за интериор и ви препоръчваме да го ползвате за реклами именно в закрити помещения като рецепции на хотели, ресторанти, фитнес центрове и т.н. Ако не сте сигурни какво точно ви трябва – изпратете запитване и нашите консултанти ще ви направят най-доброто предложение в съотношение цена – качество.

Какви особености има при светещите рекламни кутии?

Светещите реклами са високия клас конструкции за брандиране и могат да бъдат с диоди или пури отвътре, но могат да бъдат проектирани и с прожектори на метално рамо насочени към рекламния надпис от фолио върху еталбонд. И двата вида рекламни табели са осветени, но разликата е в начина, а от там и в общата визия е ефект, който се постига. Това разбира се оказва влияние и на цената на рекламата. Ако искате абсолютно всичко да свети, тогава ви трябва светеща кутия с лице от плексиглас и бордове от същия материал. Ако трябва да се вижда ясно само предната страна, то тогава ще ви посъветваме страниците да са от прахово боядисана ламарина. И при двата варианта може да се направи фолиране на лицето с светлопропускливо фолио. Изпратете запитване и ние ще ви консултираме при сформирането на оферта.

Защо ви трябват рекламните табели точно сега?

Първото нещо, по което хората се ориентират на улицата са добрите рекламни табели. Ако съдържанието е ясно и добре четимо, тогава можете да се сигурни, че клиентите няма да ви подминат и да отидат при конкуренцията. Замислете се само колко пъти когато сте търсили нещо сте се оглеждали над фасадите на магазините за да ви видите какъв е този магазин, как се казва и дали е точно това, от което имате нужда. За това става въпрос когато говорим за предназначението на качествената външна реклама в София. Поръчайте от най-добрата фирма за изработка на реклами и табели . Агенция Premium е на ваше разположение.