Рекламни стойки – подходяща реклама за вашето събитие

Мобилни стойки за реклама
Мобилни стойки за реклама

Чудите се какъв вид реклама да изберете за вашия ивент?

С настоящата статия ние от рекламна агенция Premium reklama, ще се постараем да добиете ясна представа за това какво представлява рекламата с рекламни стойки. Ще ви разкажем още как се изработва, къде се използва, какви предимства има.  Защо да се насочите именно към нея, когато търсите подходящ рекламен продукт?

Как изглеждат рекламните стойки и как се изработват?

Рекламните стойки или наричани още банер стойки или банерни стойки изглеждат като плакат със стойка. Те се състоят от конструкция и рекламно изделие, което се изработва най-често от винили. Винилите се подбират внимателно за висококачествен печат. Конструкциите, които се използват са алуминиеви. Също така може да избирате измежду различни варианти за прикрепяне на изделието. Например, според това дали желаете да бъде едностранно или двустранно, да се навива и развива, конструкцията да бъде сгъваема или само да се разглобява.

Къде се използват рекламни стойки?

Банерните стойки намират своето приложение, както в интериорната реклама, така и във външната /ектериорната/. Подходящи са за представяне на обекти с или без лице на улица, както и за информиране на публиката на презентации, промоции, изложения, семинари, конгреси, обучения, конференции и др.

Рекламни стойки се използват за предоставяне на кратко, ясно и отличимо от хората рекламно послание. Върху тях могат да се печатат всякакъв вид текст и изображения, подходящи за различни събития.

Какви предимства Ви предоставят и защо да ги изберете ?

Рекламните стойки са ефективен способ за реклама. Те се предпочитат от много наши клиенти, защото са леки, могат лесно да се пренасят, сглобяват и разглобяват. Здравината, многократното им използване и възможността за лесна и удобна смяна на визията ги прави отличен вариант за реклама в зали за изложения, конферентни зали, офиси, молове, търговски центрове, нощни заведения, кафенета, шоурумове, хотели и още много други.

Нашите клиенти предпочитат рекламни стойки за интериорна реклама като по наша препоръка често ги съчетават с рекламни надписи от фолио, интериорни табели или обемни букви.

Ако се нуждаете от този тип реклама, не се колебайте да се свържете с нас! Ние от рекламна къща Premium reklama ще Ви дадем най добрия съвет, ще изработим за вас варианти за дизайн и ще ви предложим и други варианти за реклама, съобразени с вашите нужди.

Поръчай ТУК.