Стикери

Рекламни стикери за стъкла са всички самозалепващи фолиа, от които може да се направи надпси, отделна буква или определена фигура. Това може да включва перфо медиите, витражите, транслуцентите, мата и т.н. В рекламна агенция Премиум сме възприели понятието лепенки за брандиране – за продукти, които не са отделни букви и такива, които нямат цялостен покривен характер – тоест не покриват напълно витрина или прозорец. Стикерите за стъкла могат да бъдат лога, стрелки или декоративни фигури и детайли. Ние се стремим да задоволим нуждите на всеки клиенти и затова работим с подбрани материали от различен ценови клас и на доказани във времето производители на суровини. Така можем да ви посъветваме дали да изберете широкоформатен печат или плотерно рязане. Стандартно за да ви направим оферта е необходимо да знаем точните размери, място където ще се монтира и какво ще съдържат поръчаните лепенки. Самото брандиране на стъкла обикновено става в рамките на 1 работен ден освен ако няма голямо количество подготвителна работа. Стикери за витрини и прозорци правим и залепяме от години и знаме как става това. Тези продукти са изключително ефектни в краткосрочни маркетингови стратегии. Преди да се сложат се прави почистване на основата, намокряне и след това апликиране на рекламната в избраната позиция. За да няма мехурчета и бабуни, въздухът се избутва в страни с помощта на шпакла и филцов ракел Orafol. Така сложената медия е гладка и красива и несъмнено ще привлече повече посетители в търговското помещение. Когато се брандира прозорец техниката е сходна и е важно естетическото позициониране на поръчания продукт. Така получавате наведнъж освежаване на офиса и допълнителен комфорт. Залепянето може да бъде както от вътрешната страна, така и от външната. Тези интериорни реклами са идеално допълнение към вече сложена светеща табела или обемни букви на входа. Представянето на една марка и предлаганите от нея стоки и услуги по различни начини е от решаващо значение за успеха на фирмата. Поръчайте подова реклама.

Слагане на лепенки за брандиране със защитно покритие от ламинат

Българската дума за стикер е рекламна лепенка. Реално това са ПВЦ самозалепващи фолиа, които се обработват в цеха, печатат и покриват със защитен слой. Колкото по-голямо е натоварването върху една реклама, толкова по-добре е тя да бъде защитена по най-добрия начини. При подовите стикери има силно триене и затова се поставя дебел слой подов ламинат с машина наречена ламинатор. Така те издържат на натоварването и защитават боите при всички лепенки за брандиране. За уточнение добавяме, че ламинаторите са различни в зависимост от изделията, които се третират. Рекламните стикери са евтини и атрактивни и затова се търсят толкова много. Те имат своеобразна роля на упътващи и привличащи знаци в магазините. Често се правят в ярки агресивни цветове като червено и жълто за да изпъкват и да ги забележите. Агенция Премиум работи с дизайн на клиента, което значително намалява стойността на поръчката. Поръчайте сега, преди конкуренцията да ви е изпреварила.

Отпечатване по предварително зададени размери на рекламни стикери за гладки основи и под

Ние предлагаме рекламни стикери в средни и големи размери. Така едни от най-малките ни лепенки за брандиране са с диаметър поне 25 см. Размерите, по които работим са съобразени с индивидуалните нужди на всеки търговски обект, разстоянието на потока от хора и целевата група, към която са насочени. Така например когато правим реклама за продажба на офиси и апартаменти съветваме нашите клиенти да изберат за съдържание на стикер кратко послание от дума или две, големи букви и отличителна форма на лепенката. Така поставената реклама се вижда от далеч и става ясно незабавно за какво е. Формата и контраста в цветовете са много важни от разстояние. При намаления в молове обикновено стикерите са кръгли и са с ширина 50 см, което представлява около 3% от общата площ на витрината. Така се виждат стоките и %-та отстъпка. При подовите стикери пропорциите варират, но в общи линии са от 30см. до няколко метра.

Слагане на насочващи подови стикери пред щандове за ориентиране на клиентите с лепенки за брандиране на под

Подови стикери пред щандове са добра идея да подтикнете вашите посетители да се заинтересуват какво ново се предлага. Когато са поставени пред определени стоки те подсказват на минувачите, че на това място има нещо, което може би е намалено и е на промоция. Така даже някой де не търси да купи точно такъв продукт или услуга, бива информиран и може да се върне в последствие да направи покупка. Статистиката показва, че хората смятат този вид реклама за интересна и полезна. Същевременно тя не заема допълнително място и е сравнително евтина за изработка. На обществени места подовите стикери могат да се сложат и на стълби или пред колички със сладолед. Тогава говорим за външна реклама в София с лепенки за брандиране. Направете запитване за цени на рекламни стикери още сега за да знаете как да си организирате бюджета и планираните разходи. Рекламна агенция Премиум е вашия доверен партньор.

Добавяне и отлепяне на рекламни стикери по време на промоции и реновиране на табели

Рекламни стикери се използват все по често по време новогодишните празници, великденски намаления и промоции на нови продукти. Те се залепят най-вече по витрини, стъкла и по пода на самите търговски обекти. Обикновено съдържат в себе си информация за процент намаления, насочващи стрелки към определена стока или името на ново лекарство или козметичен продукт. Повечето от тези лепенки за брандиране имат временен характер, но в някои случи могат да имат и перманентно значение. За дълъг период се залепят когато се реновира стара рекламна табела. Агенция за професионално комплексно рекламно обслужване Премиум предлага на своите клиенти изработка, печат и монтаж на мащабни ПВЦ рекламни стикери. Обръщаме ви внимание, че лепенките за брандиране могат да се направят от ремувъбъл фолио, което значително улеснява техния демонтаж и не оставя следи от лепило. Почистването е лесно и без необходимост от тежки химикали. Купете стикери сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.