Какъв тип рекламни букви от фолио можем да изберем?

Ако търсите интересни варианти за подобряване визията на вашия магазин или офис, то можете да се запознаете с някои интересни варианти, както и да видите готови реализирани проекти. Какъв тип рекламни букви от фолио можем да изберем? В Премиум, предлагаме много видове решения за облепяне на витрини и прозорци, като можем и да ви дадем добри идеи за приятни комбинации. Едни от най-често срещаните надписи от фолио, са плотерно рязани и с тях може да се направи добра декорация на стъкла или витрини, като едновременно с това са и подходяща реклама, излизаща доста изгодно. Сред типовете фолио, можете да изберете вариант, който лесно се отлепя после, което е подходящо за промоции, за кампании или презентации, например.

Рекламни букви от фолио за бързо съобщение на витрината и експресно привличане на клиенти

Да се облепи табела с рекламни букви от фолио, което е от самозалепващ тип, например дава добра наситеност на цветовете. Плотерно нарязаното фолио е характерно също със своята устойчивост на климатични условия, като дълго време запазва и своите цветове. За интериорна реклама, са много подходящи надписите от плотерно рязано фолио, чието предимство, е че залепени на витрина, могат да се виждат еднакво добре и от двете страни. Интересни варианти се получават и от комбинациите между различни типове фолио. Често се използва пясъкоструйно фолио, съчетано с обикновен PVC тип. Така наситеният цвят от едното, контрастира с матовата повърхност на другото и се създава забележителен ефект.

Цветни букви от фолио за надписи като – ликвидация, намаления или промоция

Единствената разлика между плотерно рязаните рекламни букви от фолио, спрямо останалите е, че тук цветовете не могат да преливат, а са строго фиксирани. Но предлаганите видове, могат да бъдат достатъчно атрактивни, например при флуоресцентното или метализиращия тип самозалепващо фолио за печат. Готови сме да предложим различни идеи, както и да съдействаме по прецизирането на вече измислен от вас дизайн. Подобни надписи се използват за надписи от типа – ликвидация, временни акции на магазини, намаление и други. Вижте още в каталога със снимки в premiumreklama.com или в профила ни в Гугълбизнес и при вдъхновение или нужда от съвет, заповядайте при нас или се свържете на посочените телефони.