Кои са рекламните табели, които продават най-добре?

Рекламните табели са от най-разпространените форми за брандиране на магазини аптеки дискотеки клубове и така нататък. Табелите се изработват от различни видове композитни материали като Еталбонд, плексиглас, коматекс и други. Могат да бъдат третирани с различни самозалепващи филиа, като от различни фолиа се изрязват желаните букви, лога и символи. Табелите водят началото си още от древни времена, само че тогава са се правили най-вече от дърво. Сега с оглед на по-доброто представяне и на по-добрата себестойност на готовата продукция ние ви предлагаме да си купите табели за външна реклама от една от водещите фирми за изработка и производство на рекламиращи продукти, а именно агенция Премиум реклама.

Защо рекламните табели се използват най-много при търговски обекти?

Рекламите табели се използват най-много за окачане на входове, витрини и различни прегради на търговски и нетърговски обекти. Основната функция на табелите е да дават информация конкретно за какво става въпрос на определена територия и в определен район на града. Този вид съображения имат различна функция зависимост от това какво е тяхното съдържание. Могат да включват дизайна си е добавените стрелки букви познати лога на фирми и така нататък. Агенция за изработката на външни продукти Премиум реклама е на ваше разположение всеки ден от понеделник до петък, когато имате нужда от спешно поставяне на брандинг върху вашия магазин. Ние се занимаваме с тази дейност вече повече от 10 години и сме на пазара сред едни от най-добрите в бранша. Поръчайте сега и спечелете повече клиенти още от улицата докато хората преминават по тротоара. изпратете запитване по имейл.

Какви са стандартните размери на рекламни табели?

Много често се случва клиентите да не се обадят и да попитат какви са стандартните размери на рекламните табели. В този случай трябва да кажем, че няма конкретни видове и пропорции за оразмеряване на този вид рекламни продукти. Всичко се свежда до това какво ви трябва, а нашата мисия е да ви изработим изделието от което имате нужда. Пишете ни с информация за височина с снимка и ние ще ви калкулираме оферта според вашите специфични изисквания на заданието. Българската агенция за външна реклама в Премиум работи в кратки срокове. Ако се нуждаете от ДДС, което да ползвате ние можем да ви предложим фактури с данък добавена стойност, тъй като фирмата е регистрирана по този начин в агенцията по приходите – НАП. Поръчайте сега по телефона или по имейл и сме на вашите услуги.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.