Рекламна табела

Рекламна табела

Информационни, указателни или забранителни табели и тяхното приложение

Употребата на табели е добра рекламна стратегия за промотиране на всякакъв тип дейност –  табела за монтаж на стена. Поставянето на рекламна табела има широко приложение в брандирането. Практиката показва, че това е първата стъпка която правим при откриване на нов обект. Независимо дали ще е офис, магазин или склад табелите са необходимост, а целта е добра откриваемост и популяризиране на дейността.

Покажете на света дейността си и къде се намирате с една страхотна рекламна табела!

Табели изработени по стандарт – най-изгодни като ценово приложение на пазара! Те се произвеждат по няколко утвърдени стандарта. Тяхно предимството  е – супер цена и високо качество на продукта. Рекламна табела за стена или с две лица се поставя така, че да се вижда и от двете страни. Всички други табели и светещи кутии се произвеждат по поръчка, с размери по желание на клиента и персонален, специфичен дизайн. Ние предлагаме поръчков ( индивидуален ) бранд за вашата табелна визия!

Консултации и съдействие при избора на рекламна табела!

Екипът на Премиум Реклама ще ви съдейства и консултира за правилния избор на материал, от който да бъде изработен определен адвартайз. Съобразявайки се с редица фактори, сред които – местоположение и условия, в които ще бъде поставено съоръжението, ние ще ви предложим най-доброто решение.

Дизайна на табелата може да съдържа текстове или само лого. Също така се допуска съдържание и само с илюстрации. Много често визията е комбинирана. Ако имате нужда от подобен рекламен продукт – свържете с нас на тел. 0878 581570, от страницата ни Контакти или на e-mail: office@premiumreklama.com.

Защо нас?

Агенцията ни предлага комплексно обслужване – оглед и консултация на мястото на обекта, проектиране и изпращане на визуализация на посочен от вас e-мейл, изработка и монтаж на рекламни табла с материали, отговарящи на изискванията за безопасност по европейски стандарти. Продуктите ни са устойчиви на външни условия.

Телефон за поръчки 0878581570.