Рекламна табела от ПВЦ за магазин

Рекламна табела от ПВЦ за магазин

Рекламна табела от ПВЦ за магазин изработихме за наш клиент – магазин за бельо в столичния квартал Младост 1, в партерната търговска част на блок 74А. За същия клиент, по-рано, бяхме изработили и пано от винил, което беше окачено над витрината на магазина като табела от винил, опъната с крепежи върху метална рамка. Поради желанието си за по-масивна, издръжлива и ефектна реклама, този път, клиентът ни се насочи към твърд вариант за рекламна табела за магазина. Табелата изработихме от масивен ПВЦ материал за устойчивост на външни условия. За постигане на видимост както пред деня, така и през нощта, на рекламната табела бяха поставени осветителни тела от типа прожектор. Те бяха окачени от тавана пред витрината на магазина, за да осветяват табелата по най-добрия начин. Целта на рекламата беше постигната – издръжлива, масивна и цветна реклама. Стилното осветление я направи забележима и от нощните минувачи.

Рекламна табела от ПВЦ за магазин – дизайн, материали и външна издръжливост

Когато става дума за дизайн на рекламни табели от ПВЦ за магазини, ние съобразяваме както местоположението, така и отстоянията от улицата и пътните артерии на рекламирания обект. Това е важно, тъй като големината на изображенията и надписите върху рекламата зависят именно от разстоянията до погледа на посетителите. Цветът се подбира според предпочитанията на клиента. В случая, поради стила на помещението клиента ни се беше насочил към лилавата гама. Ето защо за него подбрахме асоциативно изображение в този цвят. Върху него изписахме надписа „БЕЛЬО“, който не остава ни най-малкото колебание у преминаващите какво се продава в този магазин.

Както вече споменахме, този път клиента изискваше твърд материал за изработката и търсеше бюджетно решение. Именно затова ние предложихме ПВЦ рекламна табела, която е масивна и устойчива на външни условия. В случая беше преценена и защитеността на табелата. Бивайки под козирката на фасадата на блока, тя не е изложена пряко на външни условия. Поръчайте вашата рекламна табела от ПВЦ за магазин при нас на разумна цена, с кратки срокове за изработка и монтаж!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.