Реклами фирма Премиум в София

Конструиране на екстериорни външни реклами и монтажни дейности по схема. Екстериорна реклама е тази, която е поставена при екстериора на вашия търговски обект или офис. Тя се монтира по фасади и покриви на сгради. Най-често се използват светещи букви и кутии, табели от винил и перфорирано фолио. Функцията на този вид рекламиране е да привлече повече клиенти, да достигне до желаната целева група потребители на стоки и услуги и да увеличи приходите на вашия бизнес. Поръчайте сега екстериорна, външна реклама от агенция Премиум за да ви забележат! Произвеждане на външни реклами за монтаж на открито. Проекти от дизайна до последния болт при изгодни цени. Изпълняване комплексни рекламни поръчки и отстъпки за количество. Ремонт на съществуващи съоръжения за брандиране. Работа в цялата страна при изгодни условия и професионално рекламно обслужване.

Интериорно брандиране и оформление на офиси, бизнес центрове и търговски вериги с висококачествени реклами.

Вътрешната реклама презентира продукт или услуга на клиенти, но също така може и да насочва към определен отдел на магазин или офис. Под вътрешно брандиране се разбират окачени табели над щандове, облепяне на витрини и паравани, матиране на стъкла с ПВЦ фолио. Когато говорим за уют в офиса, картините и плакатите по стените ще направят ежедневието ви по-цветно и приятно, а работа незабележима. Вашето лого на стената ще говори на клиентите с всеки детайл. Вътрешни знаци и табели. Професионално интериорно брандиране във всеки детайл от началото до края на поръчката. Комплексно брандиране и ребрандиране включващо производство и монтажни действия. Индивидуален подход към всяко задание за постигането на креативна индивидуалност. Издаване на фактури по ДДС за осчетоводяване на направените разходи. Съвместна работа за сътворяване на търговско ориентирана визия.

Транспортна реклама за автомобили и камиони – брандиране с каст фолио и залепяне на стикери.

Транспортната реклама, известна още като мобилна или авто реклама, се използва за брандиране с фолиа, табели или винили на превозни средства. По този начин вие използвате всеки сантиметър от вашите материални активи като рекламна площ и презентирате дейността си в движение, докато пътувате в града – какво продавате и с какво търгувате. Тази маркетингова техника е основен инструмент в палитрата на успелите фирми. Облепяне на коли. Брандиране на коли, бусове и камиони на достъпни цени на реклами. Облепяне на капаци стъкла калници и врати с професионални фолиа. Залепяне на плотерно изрязани надписи от фолио в избран цвят и шрифт. Създаване на фирмена идентичност и лого по желание на клиента. Отстъпки и намаления от цената при серийно фолиране на автопарк. Професионално брандиране. Поръчайте реклами сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.