Реклами с винил

Сигурно сте виждали реклами с винил под различна форма – най-често правоъгълни и квадратни. Това са едно от най-продаваните реклами в съвременния маркетинг. Какво представляват ли? Това е много подобна на кухненска мушама материя, която обикновено е с изображение и има капси по периферията (по краищата). Разбира се, говорим за външна реклама и материалът е значително по издръжлив, здрав и подходящ за печат. Винилите могат да се опъват по рамка, да се слагат на светещи кутии или да се закачат със свинки опашки към огради и колони. Реклами с винил се поръчват от малки и големи фирми защото са лесни за монтаж и демонтаж. Могат лесно да се подменят и са на сравнително ниска цена. Правим сравнението със стойността на табели от еталбонд или коматекс. В някои случаи когато търговски обекти имат външни стени и свободна площ – поставят метални рамки и предоставят място за реклама. Агенция Премиум предлага и изработка на рамкате от желязо със заварки. В зависимост от своето качество и плътност винилните реклами могат да бъдат ламинирани, промазани, перфорирани или тираджийски. За всеки от отделните видове сме отделили в нашия сайт отделна страница с повече техническа и интересна информация. В момента ще направим само леко загатване за какво става въпрос с няколко думи. Най-леката категория са ламинираните винили. С тях обикновено се правят реклами на места, на които няма много вятър и са защитени по някакъв начин. След тях по здравина са промазаните тъкани с PVC покритие. Те за значително по-здрави и са подходящи за крайпътни и дори ветровите места и фасади. Най-здрави, но не винаги най-удачни са тираджийските поливинилхлориди. Запитахте ли се защо не всякога са удачни? Отговора не е само, че те са за тирове. …ползват се и за покриване на зърно и стопанска техника. Основното е, че винилите за тир са груби и не са особено подходящи за печат. Перфорираните винили са на дупки и през тях може да минава вятър. Използват най-вече за обграждане на игрища и строежи като предварително на тях са напечатани рекламни надписи и лога.

Продажба на пана от винили с капси и подгънати краища – ефектният начин за постигане на големи реклами с винил за малко пари

Паната от винил са едни от най-поръчваните реклами за търговски обекти на фирми. Те могат да се монтират върху метална рамка с капси или джобове или директно да се закачат върху огради и мрежа. Рекламата с пано от винил е голяма, забелязва се отдалеч и е на ниска цена! Винили за реклама от поливинилхлорид от полиестерна тъкан (текстил) и ПВЦ покритие до 1200 грама с едностранно лаково покритие от акрилатен лак. Поръчайте сега и се убедете сами в това. Винилите са масово използвана реклама за перманентно или временно брандиране. Лесен монтаж и демонтаж когато се прави ребрандиране на търговски обект. С капси, джобове или по рамка, но винаги с перфектно качество и на отлична цена. Цветен печат с ламинат при висока резолюция от 1300 dpi на графиката. Достъпна цена на фона на табелите от плоскости или светещите букви.

Купете промазан винил – най-порчъвания материал за качествени реклами издържащи на вятър и студове

Промазания винил е значително по-качествен и стабилен в сравнение с ламинирания винил. Подходящ е за употреба при крайпътни обекти и места с вятър, където здравината и якостта са от първостепенно значение. Това са едни от най-широко разпространените и поръчвани реклами в големите градове и страната. Ако искате нещо качествено и на добра цена – това е вашия избор за външна реклама. Градски реклами на добра цена за големи размери и отстъпки за количество. Винилните платна са масово използвани от фирмите в различни сектори на икономиката. Промазана структура на материала на основата на поливинилхлорид. Кратък срок за изработка, отпечатване и поставяне на капси по желание. Сглобяване на място на рекламни кутии или подмяна на брандиращи платна.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.