Реклами с винил

Сигурно сте виждали реклами с винил под различна форма – най-често правоъгълни и квадратни. Това са едно от най-продаваните реклами в съвременния маркетинг. Какво представляват ли? Това е много подобна на кухненска мушама материя, която обикновено е с изображение и има капси по периферията (по краищата). Разбира се, говорим за външна реклама и материалът е значително по издръжлив, здрав и подходящ за печат. Винилите могат да се опъват по рамка, да се слагат на светещи кутии или да се закачат със свинки опашки към огради и колони. Реклами с винил се поръчват от малки и големи фирми защото са лесни за монтаж и демонтаж. Могат лесно да се подменят и са на сравнително ниска цена. Правим сравнението със стойността на табели от еталбонд или коматекс. В някои случаи когато търговски обекти имат външни стени и свободна площ – поставят метални рамки и предоставят място за реклама. Агенция Премиум предлага и изработка на рамкате от желязо със заварки. В зависимост от своето качество и плътност винилните реклами могат да бъдат ламинирани, промазани, перфорирани или тираджийски. За всеки от отделните видове сме отделили в нашия сайт отделна страница с повече техническа и интересна информация. В момента ще направим само леко загатване за какво става въпрос с няколко думи. Най-леката категория са ламинираните винили. С тях обикновено се правят реклами на места, на които няма много вятър и са защитени по някакъв начин. След тях по здравина са промазаните тъкани с PVC покритие. Те за значително по-здрави и са подходящи за крайпътни и дори ветровите места и фасади. Най-здрави, но не винаги най-удачни са тираджийските поливинилхлориди. Запитахте ли се защо не всякога са удачни? Отговора не е само, че те са за тирове. …ползват се и за покриване на зърно и стопанска техника. Основното е, че винилите за тир са груби и не са особено подходящи за печат. Перфорираните винили са на дупки и през тях може да минава вятър. Използват най-вече за обграждане на игрища и строежи като предварително на тях са напечатани рекламни надписи и лога.

Продажба на пана от винили с капси и подгънати краища – ефектният начин за постигане на големи реклами с винил за малко пари

Паната от винил са едни от най-поръчваните реклами за търговски обекти на фирми. Те могат да се монтират върху метална рамка с капси или джобове или директно да се закачат върху огради и мрежа. Рекламата с пано от винил е голяма, забелязва се отдалеч и е на ниска цена! Винили за реклама от поливинилхлорид от полиестерна тъкан (текстил) и ПВЦ покритие до 1200 грама с едностранно лаково покритие от акрилатен лак. Поръчайте сега и се убедете сами в това. Винилите са масово използвана реклама за перманентно или временно брандиране. Лесен монтаж и демонтаж когато се прави ребрандиране на търговски обект. С капси, джобове или по рамка, но винаги с перфектно качество и на отлична цена. Цветен печат с ламинат при висока резолюция от 1300 dpi на графиката. Достъпна цена на фона на табелите от плоскости или светещите букви.

Купете промазан винил – най-порчъвания материал за качествени реклами издържащи на вятър и студове

Промазания винил е значително по-качествен и стабилен в сравнение с ламинирания винил. Подходящ е за употреба при крайпътни обекти и места с вятър, където здравината и якостта са от първостепенно значение. Това са едни от най-широко разпространените и поръчвани реклами в големите градове и страната. Ако искате нещо качествено и на добра цена – това е вашия избор за външна реклама. Градски реклами на добра цена за големи размери и отстъпки за количество. Винилните платна са масово използвани от фирмите в различни сектори на икономиката. Промазана структура на материала на основата на поливинилхлорид. Кратък срок за изработка, отпечатване и поставяне на капси по желание. Сглобяване на място на рекламни кутии или подмяна на брандиращи платна.