Реклами от винил – печат на транспаранти, банери и пана

Тези дни продадохме няколко реклами от винил на тематика закусвалня, скара-бира, чеверме, закуски, бургери и бистро. Дизайните са изкусителни, според направено допитване така, че като ги видят клиентите на заведенията веднага да се привлече интереса им. Има голямо търсене на винилни банери, транспаранти от поливинил хлорид и промазани пана, защото в сезона на снега и студа, всеки търси топло местенце където да поседне, хапне и да се наслади на приятна компания и добра музика. Имаме много работа по такива поръчки, защото всяка реклама от винил е евтина на ниска цена, бързо се прави и пращаме всичко по куриер за София, села и градове в страната. Реално покриваме цяла България с винилни продукти и изделия. Фирма рекламна агенция Премиум работи по такива проекти изцяло по поръчка, не съхраняваме еднообразна продукция с тонове, защото в индивидуалността и унилостта се крие тайната на успеха на големия бизнес в горепосочените браншове. Предлагаме изработка на реклами от винил за единични бройки и количества по желание на клиента. Поръчайте сега.

Реклама от винил за закусвалня
Реклама от винил за закусвалня

Какви опции има при различните реклами от винил, варианти за закусвалня?

Като се прави един печат на винил няма значение за цената на материала колко цвята ще се приложат – могат да са десетки или само 1 цвят. Също така клиентите могат да избират между чисто рекламно пано, разбира се с печатане, възможност за слагане на капси за опъване – това металните халки по периферията които се слагат през около 20 см. разстояние, или примерно джобове горе и долу за пъхане на железа, арматури и метални пръти ако транспаранта трябва да виси. Има една специфика, която е обща за всички модели и това са размерите, които са различни. Разгледайте проекта на снимките и ще придобиете по добра визуална представа за какво става въпрос.

Винилни реклами за поръчване
Винилни реклами по поръчка

Как се поръчват реклами от винил и какво е важно да се изкоментира при тези външни реклами?

Като си купувате реклама от винил, независимо дали е малък банер, голям транспарант, меш мрежа или каквото и да било друго пано, трябва да започнете с размерите – колко ще е голям проекта и колко бройки. Колкото по-голяма е квадратурата, толкова по-евтино можем да ви продадем продукта – икономия от мащаба. Второто важно нещо за поръчката е кои са основните цветове, които ще присъстват в дадения печат на винил, съдържанието от гледна точка на надписи и послания – какви ще са, колко и какви картинки трябва да има, и разбира се има ли нещо специфично, с което искате да се съобразим. Ако за първи път поръчвате реклами от винил, печат на транспаранти, банери и пана, можете директно да се обадите по телефона и заедно да изкомнтираме поръчката. Можете да ни пратите снимки и по вайбър на нещо което сте си харесали и искате да получите подобно за своя търговски обект.

Винил за външна реклама за окачане
Винил за външна реклама

Какви варианти за реклама от винил има?

Масово се поръчват само винилчета с капси, по рядко с джобове за опъване, за които споменахме по-горе, и още по-рядко без шев и халки. Когато се търси по висок клас и съдействие от наша страна обикновено към поръчката се добавя и метална рамка. Като има рамка възможностите за винила са 2 – единия е опъване на винил върху рамка, продукта става като картина, обтегната от всякъде с поп нитове или самонарезни винтове или втората опция е вътре в рамката, с периметър по-малък от железния външен скелет и тогава се обтяга с бели или черни ПВЦ свински опашки. Ако изберете да поръчате от втория вариант с рамка, тогава след време и сами можете да се смените рекламно пано, защото в другия вариант не е много лесно да се направи опъване на винил върху рамка – трябват щипки, инструменти, доста напъване, освен това откачане на рамката и прочие, все неща които ако не са ви ежедневие не ви ги препоръчваме да ги правите, защото доста трудоемко и опасно. Доверете се на професионалните услуги на рекламна агенция Премиум Реклама за монтаж на реклами, залепяне на фолио, качване на табели, светещи букви и прочие – каквото ви трябва на най-добрите цени за изработка и монтаж в София. Поръчайте реклами от винил сега.

Рекламна табела от винил банерче
Рекламна табела от винил

Кога да се обърнете към рекламна агенция?

Много хора си мислят, че сами могат да направят една или друга реклама, но истината е, че това не е час по труд и техника, има си особености и ако не сте наясно, има голяма вероятност да плащате повече отколкото трябва за самоделки реклами. По-добре оставете на нас грижата за брандирането на вашия бизнес, защото работим години в този бранш. Потърсете ни за: реклама от винил, винил банери с различни размери, печат на винил през широкоформатна машина, винилни реклами от меш мрежа, рекламна табела от винилен плат и желязна рамка от винкел, няколко пана или единично пано, транспаранти с размери примерно 5 х 1 м., и всякакви други рекламни изделия от винил и продукти от този сегмент. Предлагаме стандартен печат и печатане високо качество. Поръчайте от Премиум, сега.

Винил банери храна и напитки
Винил банери

Относно проекта – реклама от винил

Както можете да забележите от снимките тази реклама от винил има картинки на супички, мусака, яхния, пиле с ориз, грах, таратор, готвени постни и месни ястия, салатки и скаричка. Това са най-характерните обедни менюта, които българинът обича масово. Ако идеята и тематиката са ви харесали и за вас може да предложим подобна стилистика. Разбира се ако има нещо различно можем да го обсъдим и да ни пратите снимки на мейла. Изпратете запитване за цена на винилен банер сега.

Печат на винил печатница
Печат на винил