Рекламиране с фолио и фолиране на витрини

Предлагаме услуги за фолиране на витрини и брандиране на магазини. За поръчка на реклама с фолио, предоставяме внимателен и персонализиран процес. Първо, правим посещение на мястото, където рекламата ще бъде поставена, с цел взимане на точните размери. Алтернативно, можем да работим с размерите, предоставени от клиента. След като дизайнът е готов, клиентът получава възможност за потвърждение преди отпечатване и монтаж. Така се гарантира точността и удовлетворението от резултата. Попитайте за оферта за рекламиране с фолио от агенция Премиум.

Рекламата с фолио е отличен избор за клиентите, които търсят ниско бюджетна, бърза и издръжлива външна реклама. Ние подчертаваме тези предимства, като нашите клиенти могат да се свържат с нас, за да получат най-добрата оферта, съобразена със срокове и бюджет.

Защо точно рекламиране с фолио?

Клиентите избират фолиото за презентация и рекламиране на техните търговски обекти, стоки и услуги по няколко основни причини. Фолиото е икономичен материал, който може да покрие големи площи. Освен това, то може да бъде персонализирано с тематични графики и надписи. Цветните фолиа предоставят възможност за изрязване на цветни надписи и лога. За допълнителна защита, фолиата могат да бъдат ламинирани с матово или гланцово УВ покритие.

Фолиото е ефективно средство за декорация на прозорци, стъклени паравани и гладки повърхности. Фирмата предлага професионално съдействие, включително залепяне и отлепяне на фолиото. Рекламните материали от фолио могат да бъдат доставени до клиентите чрез куриерски услуги.

Рекламиране с фолио за да е по готино

Избираме фолио материали от разнообразни цветове и плътности, включително варианти, имитиращи различни материали като дърво и карбон. Тези материали разполагат със силен лепилен слой, който осигурява стабилно и здраво прилепване към повърхностите, върху които се монтират. Всички фолио материали имат защитно покритие, което ги предпазва от вредни въздействия, като нагряване от слънчева светлина, обилно намокряне при дъжд и сняг, ниски и високи температури и други климатични условия. Работим с адвокатска кантора Лексима Консулт. Заявете рекламиране с фолио.

Покритието на продуктите може да бъде персонализирано, например, за да ги направи светлоотразителни, флуорисцентни или траслуцентни. За брандиране на автомобили, препоръчителният тип фолио е „cast“, който се отличава с еластичност и възможност за плътно прилепяне по извивките на автомобила. Вижте повече за фолио.