Рекламен винил за голяма външна реклама

Кога и кой избира рекламен винил за свой търговски обект. „Продава се” реклама.

Когато клиентите ни попитат за голяма външна реклама, която да се вижда от далеч и да е на добра цена, ние им предлагаме рекламен винил. Този вид реклама е предпочитан маркетингов инструмент заради високата си търговска ефективност и ниската цена при нас Premium Reklama. Рекламата с материали от винил среща най-широко приложение при крайпътни търговски обекти като бензиностанции, мотели, ТИР паркинг, автомивки. Друго нейно приложение е при продажба на недвижим имот, най-често с надпис „Продава се”.

Техники за печат на винил реклама

Има редица техника за печат върху винили, но това най-често зависи от размера на рекламното съоръжение. Винилните пана могат да бъдат опънати с капси върху метална рамка или да бъде закачен директно върху метална ограда или стена, ако условията го позволяват. Рекламата с винилни материали е една от най-широко разпространените форми на печатна външна реклама. При този вид реклама могат да бъдат отпечатани висококачествени векторни изображения, а също така и растерни графики. Винилът като материал е изключително мобилен и лесен за пренасяне. Неговата лекота позволява използването му в по-големи размери. Рекламните пана от винил могат да се използват целогодишно или сезонно, в зависимост от потребностите на притежателя им. В някои случаи, когото информационните надписи от рода на „Продава имот” пожънат успех от своето приложение, паната се свалят за следващия апартамент, къща или земя. Паралелен е случая със „Ски под наем”,”Топла царевица” или „Парти с участието на… в клуб….”.

Винилът като всяко нещо (като материал за производство) има своите разновидности и особености. Така някои видове винил за подходящи за висококачествен печат и по-малки покривни площи, докато други такива са по-груби при тях се прилагат графики с по-слаба резолюция на отпечатване.

Как да поръчам пано от винил?

Поръчайте сега рекламен винил от рекламна агенция Premium Reklama на телефон 0878 581 570 или посетете страницата ни Контакти.