Реклама с перфо фолио на студио за красота

За наш клиент – студио за перманентен грим и миглопластика, в столичния квартал Младост, изработихме визия за външна реклама на витрините на студиото. Като ориентир за рекламата с перфо фолио, клиента ни постави цветовата гама в розово и лилаво. На едното стъкло подбрахме изображения в елегантен стил миглопластика и вежди. По средата изписахме с характерен запомнящ се шрифт и подчертаване предлаганите услуги. На входната врата поставихме на бял фон още едно асоциативно изображение, заедно с плътен балон в черна гама за работно време и надпис „Beauty studio”. Горните малки прозорчета по желание на клиента останаха с чиста визия за дискретност. Проектът изпълнихме с грижа към детайла, предпочитанията на клиента и избрания вид външна реклама с перфо фолио.

Реклама с перфо фолио е предпочитана за витрини в София

Витринната реклама с перфо фолио се предпочита от много наши клиенти. Тя притежава редица предимства в сравнение с някой други традиционни реклами като рекламните табели например. Перфо фолиото се поставя върху витрини, най-често стъклени и именно клиента е улеснен откъм административни процедури, в случай, че не се засяга фасадата на сградата. Освен това перфо фолиото е мрежесто. Фините му дупчици пропускат слънцето в помещението и не лишават посетителите, както и работещите от видимост навън. Друго предимство е възможността за поставяне на ярки изображения, разнообразни рисунки, надписи, марки и лога. Те се отпечатват широкоформатно върху суровия материал с различно качество според търсения ефект и подбрания дизайн.

Всички тези предимства правят рекламата с перфорирано фолио много удобен, стилен и ефектен вариант за външна реклама на витрини на търговски обекти. Стъклени врати, прозорци, както и вътрешни помещения в бизнес сгради, всички те са подходящи за поставяне на мрежеста реклама. Ако сте се насочили именно към този вид реклама с фолио, свържете се с нас. Нашата рекламна агенция ще се погрижи да отговори на вашите очаквания за визия и ценови диапазон за реклама.