Матиране на стъкла монтаж залепяне

Реклама с матиране на стъкла в софийска област към бизнеси

Рекламна фирма Премиум реклама работи по поръчки за цялостно брандиране дизайн офис матиране и единични инициативи с квадратура площи за облепяне. Малък жокер, който искаме да ви дадем е, че върху пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла може да се печата и ефекта е истински добър когато багрите светнат под минаващите слънчеви лъчи снопове и се получава нещо приличащо на стъклопис с мека светлина и преливки в багрите на корпоративното лого. Такава външна реклама винаги прави впечатление даже и да не се целите в изочаване на интериора или идентичността на фирмата с която работите търгувате и сте посетили на адрес. За оферта цена за матиране на стъкла и срок изпратете запитване по и-мейл. Срокът който можем да ви дадем по принцип е фиксиран или се определя от момента към приемане на покупката – демек колко сме ангажирани когато поръчате. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от водещата рекламна агенция къща в София на идеални цени за ребрандиране с фолио или пълно ново брандиране на новооткрит магазин офис търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в бизнеса и външна реклама. Обадете се сега.

При самия монтаж на място някои партньори ни задават въпроси защо предходния път при лепене облепяне беше всичко мокро и използвахте помпа с препарати и след това бърсахте с мопове, а сега не е по този начин и директно лепите върху стъклените стени без да сте навлажнили дори и милиметър квадратно разстояние. Една част от отговора както мислите е знание от фирмения ноу хал как се прави монтаж но все пак можем да ви кажем на ухо, че при матиране на стъкла брандиране облепяне на витрина фолиране може да се извърши по много начини с насоченост да се направи най – отличния резултат който желаете за направената покупка за външна реклама или вътрешен дизайн фирмен. Използваме фолиата елджи 1051 които са сивкави – почти бели. С вода и подходящ химикал който пази фолиата и прави финна хлъзгавина под силния лепилен слой се постига плавно леко придвижване и за наместване в една или друга носоченост за да се фиксира на правилното локация лентата чертата правоъгълника или квадрата но имате в предви, че този начин е подходящ само при големи размери и изчистени пропорции на парчетата детайлите – докато при мини фигури точно това не се препоръчва понеже има риск опастност от скъсване или изкревяне на визуалния облик. Изключително значимо е още и какъв шпакла ракел – шпакличка, ще използвате към лепене – има вариант да работите с твърди шпакли със заменяеми предни пера панели на известни марки или меки пластични томбести такива орафол. При облепянето с фолиота в изключени проекти случаи поръчки когато това е наложащо и няма друг начин се прибягва до слепване съединяване на орнаменти части парчета с зона на покриване от размера на сантиметър 2 или повече за са се потвърди че при известно свиване от слънце няма да зейне процеп пролука и пукнатина сред фолиата. Това захващане снаждане повече срещано при перфофолиата с фотореалистичен печат про и не толкова при пясъкоструйните медии назававани още заскрежени фростови. Мат може да бъде и обикновен стикер но това е в малко поръчки защото стандартните материали за облепяне и не провождат светлина и стоят по – статично, а не трансперантно прозиращо сравними с фростът фолио. За да ви кажем колко ще струва определена поръчка за матиране на стени в офис или дори стъкла на кабинет нужни са точни размери на квадратурата площта за ребрандиране, защото като рекламна агенция с умения ще ви споменем, че ролата от които се прорязва материалът са с различна ширина и това определя количеството на образуваните фири. Най – добрия вариант е ако измерения размер за залепяне уцели този на суравината и така цената ще ви се получи на доста изгодна предложение оферта за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотерна машина по контури и по тази причина в този случай единственото приложимо решение е векторната скица а не растерната която я има при печат и за малки размери а форматът да е с резолюция от 300 dpi или поне 92 защото при 72 единици е главно за web.

Матиране на стъкла е най-подходящото решение за брандиране облепяне на паравани витрини в офис и се предпочита от по – успелите търговски дружества на българския пазар и в частност в София град и по – гъсто населените градове в областта. Облепяне на стена се прави с матово фрост фолио, което прилича на изпонено стъкло и има леко драскащ шкурка ефект, който има възможност да се почувства при докосване на повърхността след като бъде залепено брандирано върху гланцовата основа за която е предназначено брандиране фолио. Фолиране със самозалепващи лепенки работи на линии ленти линии кръгове триъгълници, а в редки случаи се подхожда и с дизайнерски решения като например сътворяване на декорация по модел или насоки от поръчителя. Примерно може да се нареже пайжина от скуеъри или визия с начупени натрошени неправилнинесъразмерни асинхрони фигури на основата на полигони или оригама. Матиране на стъкла в интериор или външна реклама в редица от случаите не е голямо лепене, а се прави на част от общата основа база и това е така защото стила естетика и практичност вървят ръка за ръка изключително когато се брандира рекламира приемна в която се посрещат клиенти на фирмата и бизнес колеги. Матирането фолио лепене се извършва по схема с която ви запознаваме като изпращаме предварителен проект и колаж дизайн по снимка как ще изглежда офиса след брандиране на витрина прозорци или стъклена стена на фирмата. Практика е фолирането за реклама да се работи монтира на независими късове за всяко отделно стъкло за да може да се отстрани отлепяне в следствие от клатене на стъкларските плоскости паравани и силно не ви насочваме да се прави залепяне на самозалепващи ивици ленти черти от край до край при офис матиране с интериорни реклами защото така рискувате увреждане на покупката си.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.