Защо ви е необходима реклама за витрина?

Сигурно си мислите каква реклама да сложите като отворите кафе, магазинче, център за плащане на битови сметки или бутка за алкохол и цигари? Поръчайте реклама за витрина, и сега ще ви кажем защо. Защото лицето на търговския обект заема голяма площ и хората се ориентират именно по това. Като видят нещо готино и скачат като мухи на мед. 😉 Като им харесат и цените вътре – пак ще се върнат да си купят от вас. Най-често поръчваната витринна реклама е фолиото на дупки. Нарича се „перфо фолио“ – защото е с хиляди отворчета (като сито още взето). На тази самозалепваща медия се печатат лесно всякакъв вид изображения така, че можете да развинтите въображението си и да ни изпратите снимки, които да сложим. Ако пък не ви се занимава – ние сме за това (нали сме рекламна агенция). Инвестирайте във външна реклама и ще останете доволни и няма да стоите като рибари с кръстословици.

За да стане най-добре една реклама за витрина е добре да обсъдим какво е най-важно за вашия бизнес. Цветовете, фигурите и надписите в различните пропорции по самозалепващата медия, ще направят търговския ви обект уникален. Добре е в бизнеса да се търси индивидуалност. По пози начин ясно заявявате кои сте и какво предлагате. Ние ще направим декорацията, защото това ни е работата. Можем да ви предложим цялостна концепция или да акцентираме само на определени детайли. Важно е да имате партньор в брандирането за да сте сигурни в добрата визия на вашия обекта. Ние ценим лоялните клиенти можем да направим отстъпки при регулярни заявки. Възползвайте се сега.

Каква реклама за витрина да изберете?

До момента, като говорехме за реклами на витрини споменахме добре познатото и най-поръчвано перфо фолио. Това си е най-добрия вариант като цяло, но с някои изключения. Например наскоро една фирма ни се обади и купи само плотерно изрязани надписи. Защо ли? Ами защото има търговски обект за маслини и искат всички видове да се виждат през стъклото. Залепихме буквите отгоре – така, че да не пречат на купувачите и вуаля. Перфектна реклама на ниска цена в София! Ако ни пратите и желания шрифт ще ви излезе още по на далавера поръчката за реклама за витрина.

Не забравяйте, че днес хората са станали все по-взискателни и ако бизнеса ви не е на нужното ниво – конкуренцията ще ви изяде икономически. Ами така е, ако спите – другите не се губят времето и рекламират с табели, по колите, опъват транспаранти, слагат мигащи лога и какво ли още не. Външната реклама определя нивото на конкуренцията! Тези най-невзрачните всички ги подминават. Поръчайте реклама за витрина на добра цена от Премиум. Обикновено залепянето на фолиото става за около 4-5 дена след уточняване на поръчката. Поръчайте сега.