Реклама за автомивки от рекламна агенция в София

Рекламата за автомивки е популярна сред нашите клиенти. Тя се слага най-често, за да привлича погледа на преминаващите автомобили. Дизайна се мисли с разнообразие от цветове, ясни и кратки надписи, големи изображения. Видовете реклама за автомивки, които се предлагат са най-често облепяне с обикновено плътно фолио с печат и надписи или поставяне на перфо фолио с напечатани форми и изображения. Рекламни табели с прожектори, външни табели от обикновено ПВЦ или еталбонд за издръжливост са също сред вариантите за реклама на автомивките.

Реклама за автомивки с перфо фолио

За наш клиент, автомивка „Фламинго и Бъкси“ в столичния квартал Горубляне, изработихме цялостна концепция за външно облепяне на прозорците на автомивката с перфо фолио. Перфо фолиото или наричано още мрежесто фолио се предпочита от наши клиенти за реклама върху прозорци и витрини на търговските им обекти. То е е подходящо за широкоформатен печат, а същевременно няма цялостна покривност върху стъклото, върху което се прилага. Фините дупчици пропускат светлина във вътрешността на помещението. По този начин ефекта на витрината не се губи като при облепянето с плътно рекламно фолио. Върху перфорираното фолио напечатахме маркови изображения с ефектни надписи в едър шрифт. Преобладаваше стилен зелен цвят на отпечатаните изображения.

Поставяне на табели при реклама за автомивки

Освен поставяне на перфо фолио, клиента поръча и изработка на два броя информационни рекламни табели. Целта им беше да информират посетителите на автомивката за цените на предлаганите услуги за измиване и почистване на автомобили. Те бяха изработени от издръжлив ПВЦ материал. В дизайна зеленият цвят беше запазен. Върху едната от табелите поставихме и асоциативно изображение за подчертаване на зрителния ефект. По-голямата табела съдържа цени за обикновени почистващи услуги. Докато по-малката табела съдържаше цени за почистване със специализираната авто козметика на Maxolen. Ако се нуждаете от реклама за вашата автомивка, поставяне на фолио или рекламни табели, не се колебайте да се свържете с нас.