Работа с агенции като под изпълнител на реклами

Фабрика за реклами Премиум работи като изпълнител ( работа с агенции ) и подизпълнител на студиа за дизайн в София и страната. Предлагаме на нашите сътрудници преференциални цени при регулярни поръчки и подчертана лоялност. Разполагаме с квалифицирани служители, даваме отчети за прогреса при направена поръчка, своевременно информираме за възможните дати и часове за монтаж. Фирмата ни е регистрирана по ДДС. Работим на принципа на аутсорс и ще покрием вашите очаквания за стандарт и качество. Доверете се на професионалистите в бранша. За повече информация и въпроси моля да се свържете с нас на посочените телефони и мейли в сайта.

Защо изпълняваме поръчки в съвместна работа с агенции?

Практиката показва, че все повече фирми в София се допитват до специалисти по дизайна за професионално брандиране на техните магазини, офиси и интериор. Целия процес с сложен и дълъг и изисква огромни ресурси и капитали за реализиране. Поради огромното разнообразие от сектори в икономиката и услугите, оптималния вариант за постигане на целите е сътрудничество с подизпълнители в зависимост от нуждите. В частност, фабрика за реклами Premium изпълнява проекти, в партньорство и работа с агенции, за фасадна реклама, облепяне на стъкла, стърчащи букви и още. Къстъм решения по фиксирани параметри правим по дизайн и скица от възложителя. Агенцията осигурява комплексно рекламно обслужване – всичко на едно място от производител. Изпратете ни запитване сега.

Държите ли при работа с подизпълнител на кратки срокове – изберете Premium реклама?

Всички знаем, че много често се случва клиенти да поръчват реклама в София в последния момент. Така е и по цял свят. Работата под пара сякаш е станала ежедневие в забързания делник. Ние ценим вашето време и разбираме, че не всичко може да се предвиди, затова срокът е от първостепенно значение когато изработваме поръчки и партнираме в работа с агенции. Сроковете понякога са нещото, което е най-трудно. Трябва да се разместват графици, да се комбинират неща, да се подреждат приоритети, но ще направим всичко възможно за да ви свършим работа. Сами разбирате, че експресните услуги имат известен процент увеличение от нормалната стойност на стандартна заявка, което е нормално. Важното е клиента да е доволен. Потърсете ни когато ви трябва външна премиум реклама в София – Премиум, гаранция за качество в брандирането с външна реклама .