Пясъчно фолио матиращо – цялостно облепяне с пясъкоструй Сент График ЛГ

Тези дни направихме цялостен брандинг в едни столичен офис с пясъчно фолио матиращо – пълно покритие на стъклата без плотерно изрязване на графични елементи, при локация бул. Черни Връх 33Е, от страната на булеварда. Sand Graphic LG и сродни продукти свързани в тази гама материали, са идеален избор за декорация на стъклени повърхности матиращо фолио пясъчно. Пясъкоструй за прозорци се превърна през последните години в подчертаваща характеристика на съвременния офис и интериорната брандировка. При този проект работихме след при вече изготвен модел с пясъчно фолио матиращо – част от стъклата вече бяха фолирани с 2 ленти от по 105 см. ширина и беше необходимо да спазим същата стилистика. При необходимост могат да се приложат и ролки пясък от по 122 см. ширина. Декоративното пясъкоструйно фолио има фрост ефект – скреж в топлия офис. Sand Graphic LG сребърно е отличен избор в арсенала на рекламна агенция ПремиумРеклама за постигане на желана детайлност при цяло матиране на стъкла или пясъчни графики от матиращо фолио.

Бял пясъкоструй – самозалепващ полимерен филм с пропускливост на светлина

Декорацията на стъклени повърхности и цяло облепяне на офисни стъкла се предпочита от фирмите в София заради редица фактори като – конфиденциалност на работното място, естетика, класа и красота, модерен дизайн, добра цена и възможност за отлепяне на фолио след време, с цел подмяна, нови наематели на офиса или корпоративни тенденции. Повърхността на фолиото е като луксозен сатен с големи възможности за печат – добре се печата, реже на плотер и гладко приляга към основата, която е избрана за брандировка. Парчетата, които залепяме разкрояват и нарязват предварително, когато е необходимо, или се прилагат директно на място с подрязване на краищата – обрязване на фолио след фолиране на стъкла, прозорци и стъклени паравани в София. Облепяне на стъкла се прави от вертикално – от горе на долу, независимо дали парчетата са рязани вертикално или хоризонтално. Рекламна агенция ПремиумРеклама когато ви трябва самозалепващ полимерен филм с пропускливост на светлина 80% и 96% защита от УВ лъчи – бял пясъкоструй за цяло облепяне или ленти, кръгове, квадрати, мрежа или преливка с градация от сребърно фолио мат мясък. При монтажа се прилага мокро лепене или на сухо, с шпакла, пръскалка и резец – макетно ножче. Вижте снимките от този проект при Черни Връх 33Е, от страната на булеварда, с пясъчно фолио матиращо и ако ви хареса поръчайте и вие по телефона или мейла, сега.

Кога е подходящо да се използва и защо пясъчно фолио матиращо?

Фрост пясъчно фолио матиращо запазва добра осветеност в помещенията. Работи се с материала и се брандира при над 5 градуса по Целзий – в сняг и студ не се лепи. Могат да се изрязват рекламни елементи, 2Д лога, букви от различни шрифтове или други апликации. Белият пясъкоструй сребро позволява и да се прорязват посочените по горе компоненти за реклама. Разликата в двете техники е, че при първия вариант периферията се отстранява и остава само вътрешната част, а при втория – пясъчното фолио остава цяло и от него се махат прорязаните фигури. Общото при двете техники е, че се прилага векторна графика с рязане по контур. Матиращо фолио е подходящо за стъкла, стъклени стени, врати, прозорци и други гладки прозиращи основи в офисите в столицата, но и намира приложение при замъгляване на тераси матиране. При самия монтаж не се налага демонтаж на стъклопакета преди фолиране, защото се залепя от гумено уплътнение до гумено уплътнение, с подрязване на излишъка, който остава фира и за изхвърляне. Както е залепено едно пясъчно фолио матиращо, така може и да се облепи, а ние предлагаме отлепяне на изгодни цени с по професионални методи за висока ефективност без следи от остатъчно лепило. При този проект на Черни Връх стъклата бяха чисти, без брандировка и реализирахме поръчката до 4 дни след входиране в системата. Как да поръчате реклама и каква информация е необходима за изготвянето на ценова оферта за монтаж на фолио можете да получите по телефона, в сайта на агенцията или да ни пишете 2 реда по мейла. Намерете ни и в Туитър. Запитайте сега.