Пясъкоструйно фолио – идеалната декорация за брандиране на офиси

Пясъкоструйно фолио и брандиране . Пясъкоструят при фолиата е вид полимерно фолио със сложна структура и се използва основно за декорация на стъклени повърхности. Най-често употребяваните фолиа на добра цена са тези на ЕлДжи и по-точно LG Sand Graphic Polymer Film – в превод – „ Медия с имитация на пясък за изрязани графики върху гладки основи “. Декоративно пясъкоструйно фолио придава визия на стъклата с ефект на скреж, когато са фолирани по пози начин, и затова се нарича още „ Frost Film “ – ( Скреж ). Този вид интериорно брандиране набира все повече популярност при бизнес декорацията на офиси със стъклени паравани и големи прозорци, заради изтънчения облик , който придава и ненатрапчивото присъствие в помещенията . Рекламата , стилизирана по този начин завладява архитектурата на частни домови и санитарни помещения като бани .

Къде е подходящо да се ползва брандиране с пясъкоструйно фолио ?

Често се случва клиенти да се обърнат към нас с въпроси от рода на – Какво фолио ще ни предложите , защото имаме такива и такива нужди и особености на офиса . Както вече споменахме матовото пясъкоструйно фолио – фрост , намира голямо приложение в съвременната бизнес среда , с която сме свикнали и я възприемаме като нещо нормално в банки , държавни учреждения и търговски паркове . Най – честата причина за използването на матовото фолио е за да се постигне ограничаване на ясна видимост , когато това е необходимо в работата или у дома , декоративно оформление с цел рекламиране върху вътрешни и външни витрини на офиси , предпазване от директна слънчева светлина в западни търговски обекти или складове .  Една от причините за потребяването на този филм е , че материалът представлява самозалепващ полимерен филм с пропускливост на светлина и защита от порядъка на 80% и 95% от УВ лъчи и нежелани атмосферни ефекти . При брандирането фолиото се характеризира с много добри качествени характеристики при монтаж на открито или в закрити помещения на интериора .

Защо да изберете матово пясъкоструйно фолио пред другите варианти за облепяне ?

Пясъчното фолио придава семпъл дизайн и усещане за комфорт на работното място , предизвиква чувство на увереност чрез защита от нежелани погледи любопитни какво правите в дадения момент в натоварена среда и динамична работа . Когато търсите изчистена визия , която да реализирате с помощта на професионална рекламна агенция , фростът е точното решение за излизане от образа на офиса в ролята му на стъклен аквариум . Материалът запазва добрата осветеност на помещенията , предимно се поръчва светло сив мат , почти до бяло . На партерни помещения , с кота „ 0 „ , предназначени за зъболекарски кабинети , кредити , агенции и други ползата от слагането на мат на ленти или цялостно облепяне е огромна и в това ще се обедите и вие , ако не се заглеждали до момента . Практика при залепяне на фолио от тип пясъкоструй е да се слага на нивото на очите , на ленти или фигури . При комбинация с други цветове пясъкоструйно фолио , като златен мат или черен , се придава уникален ефект на детайлите съчетани при изработка на апликации с дизайн на клиента или предложени от дизайнерите на рекламна агенция Премиум Реклама – София .

Опции за декорация с пясъкоструйно фолио във формата

Този продукт – фростът , намира добро приложение както при цялостно матиране на стъклопакети и паравани , така и при частично изобразяване , чрез прорязване , на висококачествени графични елементи и лога от пясъкоструйно фолио като – прави ленти , разположени успоредно една под друга с опции за градация , квадрати , кръгове и елипси , триъгълници по разкрой и неправилни форми , които се разчертават по специфично задание от клиента . Със същия успех могат да се правят и изрязани рекламни надписи и буквички , в предварително уточнените за това места и пропорции , да се гравира лого с прозрачен ефект чрез напечатване на принтер . Възможно е всяка дума да фигурира с издупчване във фон от пясъкоструйно фолио с много висока детайлност на готовата продукция , която предлага рекламна агенция Премиум Реклама на своите клиенти .

Възможно ли е да се реализира директен печат върху пясъкоструйното матово фолио с високо качество ?

Този тип фолиа , независимо от марката , и в повечето случаи позволяват да се отпечатват качествени изображения в пълноцветен формат с наситени цветове и възможности за преливащи нюанси и при графичен образ , който се реализира на професионален принтер за широкоформатна употреба . Матовата повърхност , имитация на пясък – пустинен , поема мастилата добре , с което гарантираме качество на конкурентна цена за квадрат с добавен монтаж към поръчката . Пясъкоструйното фолио с печат има много плюсове и преимущества пред другите , сред които е , че защото е трансперентно то попива боята от мастилото за печат и при слънчево време и подходящо осветление изобразената картина се вижда двустранно с почти еднаква наситеност на цвета от двете страни на стъклопакети , стъклени стени – паравани или други прозиращи основи , които се брандират по пози начин .

Гаранция , цена и трайност на пясъчното фолио и защо е за предпочитане

Матовите заскрежени фолио с пясъчен ефект и полимерна структура са , както вече споменахме по – горе , стабилизирани на УВ лъчи и нагрявания . Проектирани са да издържат и да „носят“ – както се казва на разговорен език , на тежки външни условия минимум 5 години , което е значително повече от повечето универсални самозалепващи фолиа . На практика излиза по – евтино да брандирате с пясъкоструй , заради по – дългия експлоатационен период на употреба . Напомняме , че основно се слагат вътре в помещенията , което ги защитава допълнително .

Технически характеристики на материала Frost Film

От направените уточнения до момента вероятно сте добили представа какво си поръчвате и до колко можете да разчитате на този вид интериорно брандиране . Като допълнителна информация , която можете да получите в нашия сайт , бихме искали да упоменем и конкретни цифри на най – използваните пясъкоструйни фолиа , с които облепяме обектите на нашите клиенти – Матово сребристо LC 5510 , Запотено стъкло FOG LC 5520 , 5521 , 5522 . Имайте в предвид , че технологиите се развиват и посочената информация може да бъде с различна дата от датата , към която изпълняваме вашата поръчка .

 • Дебелина: 100 микрона или 0,1 мм.
 • Лепилен слой: Акрилен с възможност за отстраняване без следи
 • Минимална температура при поставяне: +5 градуса по Целзий
 • Приложение: За брандиране и матиране на стъклени площи и гладки основи без запрашаване
 • Резистентност: Водоустойчивост и студоустойчивост на материала
 • Размери и ширини на ролка: 152 см. , 122 см. , 105 см. , 76 см. и 50 см.
 • Монтаж: С воден препарат или сухо лепене и съответните инструменти за целта
 • Blur – блър ефект  – матиране и имитация на заскрежаване на стъкло
 • Неутрализиране на вредните емисии от УВ лъчения
 • Пропускливост на светлина и семпла , перфектна визия за офиси
 • Добро съотношение между цена и качество
 • Лесно отстраняване при нужда от демонтаж

За повече информация и цени за реклама с фолио можете да изпратите запитване по мейл , Вайбър или да ни се обадите по телефона. Поръчайте професионално брандиране от рекламна агенция Премиум – София .