Изберете промазан винил ако рекламата ви ще бъде изложена на ветрове

Какво означава промазан винил? Сега ще ви обясним. Промазания винил се състои от полиестерен текстил с армировка (скелетна мрежа), който е промазан с PVC. Може да бъде в различни цветове в зависимост от нуждите на клиента. Най-често се използва бял мат (фронтлит с матова повърхност) при дигитален печат на пана за билборди с предно осветяване. Рекламна агенция Премиум разполага с широкоформатен принтер с опции за печатане на стандартна и висока резолюция. В зависимост от заданието се прилага графика на солвентен печат с различно DPI. Агенцията използва материали с перфектни печатаеми характеристики за постигане на наситеност при полагане на боите. Готовата продукция за монтаж на винил е с устойчивост на тежки атмосферни влияния и силно препичане на слънце. Добре се комбинира са плотерно рязано фолио – букви, символи и лого изображение.

Употреба на реклами от промазан винил и предназначение

Продукта се използва най-много при светещи реклами, рекламни кутии и различни конструкции. Винилите с по-голям грамаж на квадратен метър са изключително издръжливи на вятър и до средни течения. За наши клиенти сме правили такъв вид реклами за крайпътни заведения, автомивки, паркинги и гаражи, автокъщи и мотели. При светещи кутии промазан винил понякога се комбинира с аутблок фолио, което затъмнява отделна или цяла част от конструкцията. Получава е ефект на ярко открояване на букви и символи през нощта. Промазаният винил е по-качествения и по-добрия вариант от ламинирания винил.

Монтаж на промазани винили и опции за изработка

Напечатаните пана най-често се монтират върху метална рамка. Има няколко начина на изпълнение. Единия вариант е обвиване на рамката от лицевата и страна и закрепване на материала с подходящи крепежи. По този начин готовия продукт придобива облик на рекламни табели от винил. Друг начин, който се прави при довършителните операции, след рязане на PVC фолиа, е с обшиването на платното с два или четири джоба. При монтажа в готовите пролуки се поставят метални профили, които изпъват полиестерната тъкан с армировка. Трета опция, но не на последно място, е слагането на капси с ластично въже или свински опашки. Този вариант е предпочитан от редица фирми заради многократната употреба на металната рамка с различи реклами през определен период от време. Сега е момента да поръчате реклами с винил за вашия търговски обект. Поръчайте в удобен момент пано от промазан винил и монтаж на изгодни цени от рекламна агенция Премиум на телефон 0878581570. Изпратете запитване за оферта на мейл адресите посочени в страницата ни Контакти от главното меню. Поръчайте сега.