Продажба на перфо винил – меш банер за реклама, пана и обграждане на сгради

Рекламна агенция Премиум – София, предлага на своите клиенти печат и изработка на висококачествени пана от перфо винил (винил на дупчици). Материалът е известен още и като Винилна мрежа или Меш банер за обграждане на огради и самостоятелни структури от метал. Промазан меш се използва за обличане на спортни игрища (тенис кортове), реклама по големи метални конструкции с размери над 5 метра ширина и 3 метра височина и изложения. При строителство (строителни обекти и площадки) и реновиране на сгради, често се използва за „обличане“ на скелета. В някои случаи перфо винилите изпълняват и обезопасителна функция освен рекламна.

Характеристики на нашити продукти от меш банер. Спецификации на продуктите.

Нашите мрежи от винил се характеризират с висока издръжливост и якост на силен вятър (голяма здравина) и препичане и високи температури от лятно слънце. Това ви гарантира дълъг период на експлоатация. Те издържат и ви осигуряват спокойствие при дъжд, сняг и други неблагоприятни климатични условия. Рекламите с винил са винаги там, където очаквате да бъдат! Предимство на порестата структура на реклама с меш банер е, че пропуска вятъра и по този начин намалява вероятността от скъсване и нарушаване на целостта на продукта. Това е от изключително значение при големи размери. По този начин перфо винилът ви НЕ Е като корабно платно и не застрашава околните. Банерите и паната от перфо винил (промазан меш) имат добра светло пропускливост. Това допринася за отлична реклама и уют при спортни мероприятия. При обграждане на футболно игрище с винилна мрежа, марките остават ясни, а посетителите ще усетят деня на открито.

Печат върху перфо винил е красивата част върху мрежата

Подобно на брандирането с перфо фолио и тук печатаме лого надписите и изображенията от дизайна с висококачествен, широкоформатен, дигитален печат. Това ви гарантира перфектна визия на продукта и гаранция за качество при външната реклама от агенция за реклама Премиум. Поръчайте големи меш банери от перфо винили сега.