Продажба на перфо винил – меш банер за реклама, пана и обграждане на сгради

Рекламна агенция Премиум – София, предлага на своите клиенти печат и изработка на висококачествени пана от перфо винил (винил на дупчици). Материалът е известен още и като Винилна мрежа или Меш банер за обграждане на огради и самостоятелни структури от метал. Промазан меш се използва за обличане на спортни игрища (тенис кортове), реклама по големи метални конструкции с размери над 5 метра ширина и 3 метра височина и изложения. При строителство (строителни обекти и площадки) и реновиране на сгради, често се използва за „обличане“ на скелета. В някои случаи перфо винилите изпълняват и обезопасителна функция освен рекламна.

Характеристики на нашити продукти от меш банер. Спецификации на продуктите.

Нашите мрежи от винил се характеризират с висока издръжливост и якост на силен вятър (голяма здравина) и препичане и високи температури от лятно слънце. Това ви гарантира дълъг период на експлоатация. Те издържат и ви осигуряват спокойствие при дъжд, сняг и други неблагоприятни климатични условия. Рекламите с винил са винаги там, където очаквате да бъдат! Предимство на порестата структура на реклама с меш банер е, че пропуска вятъра и по този начин намалява вероятността от скъсване и нарушаване на целостта на продукта. Това е от изключително значение при големи размери. По този начин перфо винилът ви НЕ Е като корабно платно и не застрашава околните. Банерите и паната от перфо винил (промазан меш) имат добра светло пропускливост. Това допринася за отлична реклама и уют при спортни мероприятия. При обграждане на футболно игрище с винилна мрежа, марките остават ясни, а посетителите ще усетят деня на открито.

Печат върху перфо винил е красивата част върху мрежата

Подобно на брандирането с перфо фолио и тук печатаме лого надписите и изображенията от дизайна с висококачествен, широкоформатен, дигитален печат. Това ви гарантира перфектна визия на продукта и гаранция за качество при външната реклама от агенция за реклама Премиум. Поръчайте големи меш банери от перфо винили сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.