Поръчаха ни винил за закусвалня и излезе доста евтино. Как?

Наши клиенти сега отвориха заведение за фаст фуд и им трябваше евтина и готина реклама, който да докара купувачи и гладни стомаси. Хубавото в този случай е, че имаха готов дизайн, който сами си бяха направили, а ние само напечатахме медията и монтирахме на стената с дюбели, даже в същите дупки. Така е доста по евтино и бързо. Поръчаха си промазан винил за закусвалня и трябваше да стане за няколко дена. Готово, имаме грижата да се погрижим за вашия бизнес щом сте избрали рекламна агенция Премиум – София. Изработихме рекламата и сега е точно там където я искаха – на видно място и с визия по вкус. Винилите са първият избор на повечето нови търговски обекти за fast food, моментни реклами и лозунги дори. Ако ви трябва винил външна реклама на ниска цена – това е вашия вариант. Обадете се и поръчайте преди конкуренцията да ви е врътнала някой номер и до догонвате.

Къде се слага един такъв винил за закусвалня?

В случай, че искате да опитате вкусните храни от тази китна работилничка за храна с настроение можете да я потърсите на патриарха в столицата, а винил за закусвалня ще видите пред вас. Винилът, както може би сте виждали, може да се поставя на различни места, стига само да има площ за разгъване на рекламата. Това е такъв материал, че лесно се пренася, сгъва и опъва. Поливинилхродидът е друго известно наименование на тази материя и може да бъде в различен цвят или да се печата. При тази поръчка, рекламата бе направена с отпечатване на изображение с векторна графика и надписи обърнати в криви. Можете да си избирате каквито цветове пожелаете за платната, а ние ще им добавим и допълнително UV защитно покритие за да ги защитим от избеляване и от враждебна среда като влага от дъжд, припичане от слънце или заскрежен сняг. Така външните ви материални активи ще издържат повече. Поръчайте външна реклама сега.

Какво е съдържанието на винилът за закусвалня?

Съдържанието може да е всякакво и по лично усмотрение и предпочитания на клиента. Ако ние правим дизайна ще ви насочим към общоприетите практика и добри похвати, но те не са задължителни за вас. Конкретно при тази реклама с винил за закусвалня клиента бе заложил на стратегическо поставяне на името в центъра на паното. В периферията с по-малък шрифт се визуализира слоган и подтикващи фрази, които целят да будят интерес. Фона е тематично син, а в долната част, на контрастиращ жълт фон има изписани с черни букви основните продукти от асортимента и менюто на заведението за фаст фууд. Поръчайте евтина реклама в София с високо качество и кратък срок за изработка от рекламна агенция Премиум. Работим основно с материали от средния и високия клас в сегмент. За брандиране с фолио вижте в сайта – ПремиумРеклама в Гугълбизнес. Купете външни реклами от професионална фирма за брандиране.