Как се прави триизмерна покривна реклама?

Ако сте установили нов бизнес или сте го преместили на ново място, където желаете да се сприятелите с обстановката, като запознаете хората с вашата дейност, то за целта е нужно да направите избор за рекламен надпис, който да е достатъчно атрактивен. В такъв момент са ви необходими специалисти, като premium-reklama.com, където предлагаме възможности за реализирането на много видове рекламни проекти, свързани с екстериорна или интериорна реклама, като надписи, табели, светещи лога и много други. Тук можете да се вдъхновите с идеи или директно да поръчате изработката на проект по подготвен дизайн. За големи търговски обекти, често се избират и големи надписи или покривни реклами, които могат да светят отвътре и да бъдат достатъчно стабилни, за да устоят на климатичните условия. Как се прави триизмерна покривна реклама?

Има много начини, като един от тях е, като се изработят обемни букви, от различен материал, които са кухи във вътрешността, но с добра метална поддръжка, така, че да бъдат достатъчно стабилни.

Покривна реклама от светещи надписи върху покривите на кооперация

Буквите или символите на една триизмерна покривна реклама, могат да бъдат изработени от плексиглас, ламарина, акрилно стъкло и други. За целите на максималната ефективност на рекламата, се избират по-големи размери и светлини в буквите или около тях, което позволява 24 часа видимост и то от различни ъгли. Интересни са и вариантите с контражурна подсветка, която се монтира зад надписа или логото и създава интересно сияние, контрастиращо с изработените форми. Това стилно решение може да се свърже добре, както за екстериорни цели, така и за интериора.

3D лога и мигащи реклами използвани при покривна реклама

При светещата триизмерна покривна реклама, монтажът на осветлението може да бъде направен така, че буквите да светят отвсякъде или само отпред, като страничните части остават неосветени. При всички положения, преди да се започне работа по даден проект, се подготвят и съгласуват с клиента всички детайли, както като форма, така и  като цветове, шрифт и други, за да се получи най-добрия резултат. Поръчайте по всяко време при нас на посочените телефони или ни пишете с всички въпроси, които имате, а ние ще ви отговорим бързо.