Подови стикери с ламинат – ярки цветове срещу натоварване

Рекламна агенция Premium изработва и залепя подови стикери с ламинат по поръчка, и в желани размери за вериги търговски обекти – аптеки, дрогерии, супермаркети, магазини за дрехи и облекло в моловете и още. Поръчайте. Ние отпечатваме реклами за под с високо качество на печата при широкоформатен принтер и изрязване на плотер машина. Ламинатът гарантира сигурна защита на цветовете, нюансите и надписите при големи натоварвания и всекидневен човекопоток. Работим и като подизпълнител на студиа за интериорен дизайн в София и страната. Агенцията предлага фолиране на подове и залепяне на лепенки на достъпни цени в предварително уговорен срок. Ние ценим нашите лоялни партньори и затова даваме отстъпки при поръчки на едно и регулярни заявки. Доверете се на по-добрата фирма за изработка на реклами в София. Премиум – фолирането, от което се нуждаете сега.

Къде се залепят подови стикери с ламинат?

Подови стикери с ламинат се залепят добре върху гладки повърхности като гранитогрес, фаянс и теракот. Добре прилягат и към различни видове ламинирани паркети и стъкла. Стикерите са влагоустойчиви и могат да се мият с леки химични препарати като вода със сапун. По своите характеристики това са вид напечатани, самозалепващи фолиа с добавено допълнително защитно покритие против издраскване или нараняване. Подовите лепенки се различават от тези за стени и витрини, и затова ви съветваме да използвате реклами по предназначение и на подходящите места. Агенция за външна реклами и интериорна декорация Premium предлага експресен монтаж в рамките на столицата. Поръчките се изпълняват по график и съобразно поетите ангажименти. За повече информация и въпроси се обърнете към нашите консултанти на посочените в сайта телефони и имейли.

Колко бързо могат да станат готови подови стикери с ламинат ?

Времето за изпълнение на подобни поръчки, както и при други подобни, зависи от няколко неща първото, от които е дизайна. Ако имате готов дизайн на подови стикери с ламинат и ни го изпратите само за отпечатване и монтиране – тогава процедурата се ускорява многократно и очакваните резултати са на лице до няколко дни. В случай, че нямате готова визия можем да ви предложим проектиране и визуализация, в съвместна работа с нашите дизайнери. Тогава заедно ще изградим рекламите за вашия търговски обект. Поръчайте рекламни услуги и реклама от фолио сега.