Печатна реклама и рекламни материали

Рекламна агенция Премиум Реклама изработва дизайн, извършва предпечатна подготовка и отпечатва всички видове рекламни изделия от картия и картон, както и сувенири за Вашия бизнес. Печатна реклама извършваме с качествени материали и използваме техники за печат според използвания материал. Ние използваме офсетов печат и ситопечат за печатане върху хартия и текстил. Трансферен печат тампонен и ротационен печат намират приложение при печатане на изделия с обем и неправилна форма. Това са най-често сувенири и материали от пластмаса, керамика, стъкло, дърво или метал.

Печат на фирмени рекламни материали

Рекламната агенция предлага печат на всички рекламни материали като брошури, флаери, календари, сувенири, текстилни изделия като тениски и шапки и още много други. Този вид продукти намират широко приложение в редица фирми и браншове на икономиката. Печата може да бъде различен и специфичен в зависимост от целите при изработката на рекламното изделие. Ние използваме методи и техники за печат с качествени материали и висока резолюция, за да задоволим и най-дребния каприз на нашите клиенти. Съобразяваме избрания материал, текст и изображение, което ще отпечатим върху изделието с използваната технология. И най-важното, ние Ви предлагаме гаранция за качество на крайния продукт.

Изработка, дизайн и печат на визитки

Визитките са най-популярни в областта на печатна реклама, защото почти всеки има нужда от компактен и удобен начин да представи себе си пред целевата аудитория или в нова бизнес среда. Визитни картички изработваме за мениджъри, управители, шефове на отдели на фирми, консултанти в различни сфери, адвокати, брокери, архитекти и други. Като предпочитана рекламна форма, всеки, който започва бизнес, променя сферата, в която работи или своите координати, се нуждае от визитки. Предлагаме индивидуално изработен дизайн, препоръчваме хартия или картон за печат, размер и цвят. Нашата реклама агенция прави индивидуален дизайн и отпечатва всякакви видове визитки.  Разнообразие има – едностранни, двустранни, едноцветни или пълноцветни визитки. Работим в малки тиражи по 100 бройки, както и в големи тиражи от няколко хиляди бройки. Довършителни, следпечатни работи извършваме, когато ни е зададено заобляне на ъгли на визитки или когато те са във размер на банкова карта с по-квадратна форма. Вертикални или хоризонтални, кръгли или такива с неправилна форма и нестандартен дизайн, ние ще направим дизайна и ще изберем форма и цвят на визитката, според вашите нужди и изисквания.

Дизайн и изработка на менюта на заведения

Менюто е визитката на всяко заведение, ресторант, бар или дискотека! Ето защо, когато изработваме меню, ние се съобразяваме с уникалността на вашето заведение, неговия стил, цветове и визия. Предлагаме голямо разнообразие от менюта за заведения според заложения бюджет и особеностите на вашето заведение. Ако правим дизайн на меню за бар, ние ще ви насочим към двустранно меню, биговано меню или меню от няколко страници, прихванати с телбод или канап. Подходящи са А4 или А3 формат, с мат, гланц или кадифе ламинат за издръжливост. Ако вашето заведение е ресторант или пицария, ние ще ви предложим меню от повече страници със спирала или биговане / прегъване на повече места с по-голям формат, например А3. Отличен вариант е т.н. меню в папка, при което имаме голямо разнообразие за външното оформление на менюто. То може да бъде изработено с папка от дърво или от кожа за стил и най-вече голяма издръжливост. Като вариант за вътрешното оформление препоръчваме тип джоб или класьор механизъм. За информация, запитвания и поръчки, можете да се свържете с нас тук.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.