Перфо фолио с печат за брандиране на стъкла и витрини

Когато става въпрос реклама на витрина най-добре е да си сложите перфо фолио с печат и сега ще разясним защо. Витрините заемат една голяма част от площта на магазина и са първото нещо, което хората виждат когато минават покрай търговски обект. Практиката показва, че най-добрите места за поставяне на реклами са на нивото на очите, а стъклата на магазините са именно точно това. Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти изработка на индивидуален дизайн по предпочитания на клиента и печат на перфорирани фолиа за витрини. Работим на територията на град София основно. Оферираме също и цена за монтаж на място когато клиента се нуждае от тази услуга. Поръчайте сега на посочените в сайта телефони и имейли. Бъдете актуални в бизнеса.

Какво представлява перфо фолио с печат?

Перфо фолио с печат представлява ПВЦ медия с множество малки дупчици, като пори на кожа, по цялата повърхност на материала. Това са надупчени предварително фолиа с лепилен слой в долната част. Преди залепяне на самозалепващото фолио се маха предпазния пласт и се фолира върху предварително почистена гладка повърхност. Фолиото се използва предимно за реклама върху стъкла, но може да бъде залепено и на паравани в офиси, загладени и грундирани стени и още. Най-голямото качество на този вид продукти е, че могат да се печатат и това е станало сякаш задължителна част от тяхната същност. Основният цвят е бял и върху него, с помощта на широкоформатна печатна машина се нанасят желаните изображения, надписи и фирмени лога. Фирмата предлага също и демонтаж на фолиа от витрина на добри цени. Изберете агенция Premium когато ви трябва реклама в София.

Може ли да се комбинират перфо фолиата с печат с други фолиа?

Един от срещаните въпроси постъпили при запитване в офиса на фирмата е дали перфо фолио с печат може да се комбинира с други фолиа – например цветни. Отговорът е „Да, със сигурност.“, но трябва да имате предвид, че порестата структура на перфото създава малко непълна и нестабилна основа за лепене заради леко релефния си характер. Добавянето на едноцветни фолиота се препоръчва когато е необходимо определение надписи да се запазят максимално дълго време и да не избелеят от слънцето. Боите избеляват, цветните фолиа не. Най-добрия начин, по който могат да се съчетаят двата вида е чрез удебелени форми и букви върху фолиото на дупки. По този начин площта ще ви гарантира здравина и качество. Когато мислите за фолио витрана и дупки обадете се на маркетингова агенция Премиум Реклама сега.

Колко струва перфото с печат?

Цената на перфо фолио с печат до голяма степен зависи от стойността на самия дизайн. Тоест, колкото по-сложна е визията, толкова повече се оскъпява стойността на самата продукция. Ако вече си имате дизайн и искате само да го напечатаме и монтираме – това е най-икономичния подход, разбира се след поръчка без монтаж. Рекламна агенция Folix работи с файлове предоставени от клиента. Препоръчваме ви изпратените изображения да бъдат в CMYK формат, а не в RGB. Когато говорим за плотерно изрязани букви, трябва да ни изпратите рисунки във векторен вариант – векторна графика на дизайна. Според направените уточнения и договорения адрес ние ще ви дадем цена по имейл в най-кратки срокове. Поръчайте от най-коректната фирма за реклама в София. Фоликс – професионално брандиране на търговски обекти.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.