Перфо фолио за прозорци и витрини за впечатляваща реклама с изображение

Облепяне с перфо фолио на прозорци и витрини
Облепяне с перфо фолио на прозорци и витрини

Защо да изберете перфо фолио за външна реклама?

Перфо фолио за прозорци и витрини е перфектен избор когато искате да ви забележат и да останете инкогнито. Това е възможно заради уникалните качества на този вид реклама – от вън не се вижда в помещението, а вие имате перфектна видимост. Характерно за перфо фолиото е, че има отлича светло пропускливост и идеални качества за печат. Върху този вид фолио може да бъдат отпечатани всякакъв вид изображения с плътна наситеност на цветовете. Перфо фолиото за прозорци се монтира от външната страна на преградата. Фолиата от този вид придават на търговските обекти атрактивна визия и подчертават характера на брандирания търговски център. Рекламна агенция Premium Reklama има реализирани над 100 индивидуални реализирани дизайна на перфо фолио.

Кой използва перфо фолио за прозорци и витрини?

Този вид реклама се използва от редица търговски обекти заради мащаба на рекламата, който се постига и ефектната визия. Повече информация можете да намерите в раздела ни Перфо фолио от главното меню. Има много видове марки, които произвеждат фолиа за прозорци. Една от най-известните марки фолиа е Guandong. Както при повечето продукти и при фолиата има класове в качеството. Друго разделение може да бъде направено и според тяхното предназначение.

Монтаж

Преди да облепим вашите прозорци или витрини с рекламни материали е необходимо да направим оглед на обекта. Огледа ще ни даде по-добра представа за подробностите – височина на монтаж, мащаб и други. При посещение от наша страна ще вземем точните размери на площта за брандиране. Преди на монтираме фолиото ще направим дизайна и ще го съгласуваме с вас. В деня на монтажа стъклата трябва да са идеално почистени за да се избегнат неравности.

Комбинирайте реклама

Рекламна агенция PremiumReklama предлага съчетание на перфо фолио за витрини със светеща табела (светеща кутия) за перфектни търговски резултати и през нощта. Практиката показва, че печалбите на търговски обекти използвали перфо фолио за прозорци и витрини са се увеличили. Когато има съчетание между реклами, резултатите с променят.

За поръчки и въпроси можете да посетите страницата ни Контакти или да се обадите на телефон: 0878 581 570