Перфо фолио

Залепяне на реклама с перфо фолио се нарича още облепянето на стъкла или лепене по стъкло с фолиа на дупки. Те могат да бъдат отпечатани със снимка и това е едно отлично решение да превърнете вашите прозорци в инструмент за привличане на клиентела. Брандирайте с реклама за витрина на отлична цена. Предимство на този вид рекламиране е, че не се налага да узаконявате допълнително направената визия към вашия търговски обект.  Перфото осигурява перфектна визия отвън с наситени цветове и атрактивна графика. От вътре има отлична видимост навън. Този вид фолиа пропускат естествената светлина в помещението. Рекламна агенция Премиум изработва и облепя / залепя с перфофолио всички видове стъклени повърхности на магазини, сладкарници, ресторанти и други търговски обекти. Нашите фолиа прилепват идеално към гладките повърхности и са с гаранция за дългосрочна употреба.  При изработката на реклами с перфорирано фолио се нанася и uv покритие срещу директни слънчеви лъчи. По този начин се гарантира защита на рекламното съоръжение.

Някога поръчвали ли сте облепяне на витрината с перфо фолио на дупки за да видите колко добре изглежда и как клиентите се заглеждат?

Перфорирано фолио може да бъде използвано за цялостно брандиране или за част от рекламата повърхност. То е изключително полезно – развива бизнеса и привлича случайните минувачи. Практиката показва, че обектите използвали подобен вид фолио са увеличили както своите клиенти така и своите приходи. Перфо фолиото е отлично решение за нискобюджетна реклама на всеки стартиращ бизнес. За интериора препоръчваме фолиране с матово фолио. Агенцията Премиум има клиенти във всички сфери на икономиката, които са поръчали брандиране на стъкла и витрини със самозалепващо перфо фолио. Дупчестото ПВЦ може да се залепи и на прозорци на автомобили, бусове и автобуси. Едни от най-често използваните превозни средства за реклама с перфо фолио са таксита и маршрутките. Използва се предимно за външни прозорци и витрини, но в някои случаи се използва и при интериорната реклама. Повече за интериорните реклама можете да намерите в нашата страница – Интериорна реклама, от главното меню на сайта. За повече информация и въпроси моля обадете ни се на телефон 0 8 7 8 5 8 1 5 7 0 или посетете страницата ни – Контакти. Вашите запитвания може да изпращате и на официалния ни имейл office@premiumreklama.com . Възползвайте се от нашите рекламни услуги за облепяне с фолио още сега.

  • Перфо фолиото се нарича така защото е перфорирано и е на хиляди малки дупки
  • Самозалепващите стикери от този вид са отлично решение за мащабно брандиране
  • Максимална външна реклама, която струва малко пари, но е с голям ефект
  • Професионално залепяне от опитни монтажисти ви гарантиран качество на рекламата
  • Поръчайте фолиране на прозорци на отлична цена за да бъдете доволни

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.