Перфорирано фолио – Отвътре ги виждате, а отвън не ви виждат!

Реклама с перфорирано фолио е едни от най-добрите начини да уплътните пространството при витрината или прозореца на вашия магазин или офис. Тези фолиа са продупчени симетрично на хиляди малки отвори и позволяват пропускане на светлина. Същевременно имат голяма площ, върху която може да се напечата снимка, надпис или дизайнерски оформена графика. Когато някои поиска реклама на витрина през, която да вижда отвътре, а отвън да не го видят – това е неговото решение. Търговското име на този продукт е – самозалепващо перфо фолио за гладки основи. Како споменаваме термина „самозалепване“ това не означава, че материалът сам ще се залепи. Има в предвид, че съдържа слой лепило, който е достъпен след премахване на защитното покритие отгоре. Самия начин на нанасяне става чрез последователни и системни действия. Важно де се обърне внимание на свързването на пластове перфорирано фолио при големи основи. Перфорираните PVC продукти се наричат още фолиа на дупки или пори.

Лепене на перфорирано фолио при над 5 градуса по Целзий. Предимства, които ви помагат. Особености, с които е препоръчително да се съобразите.

Перфорираното ПВЦ фолио прилепва идеално към гладки и полирани повърхности. Особеност при брандирането е, че са необходими определени атмосферни условия. Какво имаме в предвид. За да се захване здраво рекламата към вашия прозорец е необходимо температурните градуси да бъдат над 0-та, и по точно повече или поне равни на +5 градуса по Целзий. В противен случай рискувате качеството на поръчаните продукти за рекламиране. Фолиата са здрави и издръжливи след като веднъж бъдат залепени, но при самия монтаж трябва да се внимава. Ние можем да ви посъветваме какви са добрите практики – решението какво да направим е ваше. Някои хора ни питат дали има значение за цената колко рисунки ще се отпечатат на една ролка и дали ще има оскъпяване. Отговорът е – не. Няма разлика при образуването на цена в този случай. Рекламна агенция Премиум се занимава професионално с фолиране на търговски обекти, основно на територията на град София. Поръчайте сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.