Перфектно матиране на стъкла с гаранция за качество и стил

Матиране на стъкла е най-доброто решение за брандиране облепяне на паравани витрини в офис и се използва от по – развитите търговски дружества на родния пазар и в частност в град София и по – гъсто населените места в региона. Облепяне на прозорци се прави с матово фрост фолио, което наподобява замръзнало стъкло и има леко драскащ шкурка ефект, който може да се осети при пипане върху повърхността след като бъде залепено брандирано върху гланцовата основа за която е предназначено фолио брандиране. Фолиране със самозалепващи стикери се прави на ленти линии линии квадрати триъгълници, а понякога прибягва се до дизайнерски решения като например създаване на украсяване по брандбук или напътсвия от възложителя. Примерно може да се изреже мрежа от скуеъри или облик с натрошени начупени неправилниасинхрони несъразмерни фигурки на основата на полигон или оригама. Матиране на стъкла в интериор или външна реклама често не е пълно лепене, а се прави на част от цялата основа база и това е така защото стила естетика и прагматичност вървят ръка за ръка особено когато се брандира рекламира приемна в която се канята клиенти на дружеството и бизнес колеги.

Матирането лепене фолио се прави по модел с който ви запознаваме като изпращаме начален проект и колаждизайн по снимка как ще бъде сградата след брандиране на витрина стъкла или стъклена врата на фирмата. Практика е фолирането за реклама да се монтира работи на независими късове към всяко отделно стъкло за да има шанс да се елиминара отлепяне в резултат от мърдане на стъклените плочи паравани и силно не ви насочваме да се прави залепяне на самозалепващи ленти ивици черти от начало до край при офис матиране с интериорни реклами защото така излагате на риск с нараняване на покупката си. При основния монтаж на място някои партньори ни задават въпроси защо предния път при облепяне лепене беше всичко намокрено и използвахте пръскалка с препарати и след това почистихте с парцали, а сега не е по този начин и направо залепяте върху стъклените стени без да сте навлажнили дори и сантиметър квадратна площ. Една част от отговора както мислите е парче от фирмения ноу хал как се прави но все пак искаме да ви кажем на ухо, че при матиране на стъкла брандиране облепяне на витрина фолиране може да се направи по много начини с насоченост да се постигне най – добрия резултат който искате за направената поръчка за външна реклама или вътрешен дизайн корпоративен. Използваме фолиата елджи 1051 които са много светло сиви – почти бели. С вода и адекватен химикал който пази фолиата и прави финна пързалка отдулу на здравия лепилен слой се прави леко плавно придвижване и за застопоряване в една или друга носоченост за да се сложи на правилното позиция лентата чертата правоъгълника или петоъгълника но внимавайте, че тази техника се предпочита основно при големи размери и изчистени пропорции на парчетата – детайлите докато при малки форми точно това не е желателно понеже има риск опастност от прокъсване или изкревяне на дизайн проекта. Важно е още и какъв ракел шпакла – шпатула, ще използвате към лепене – има вариант да потребите твърди шпакли с сменяйми предни панели пера на доказани производители брандове и меки пластични квадратни такива орафол.

При облепянето с фолиота в някои случаи поръчки проекти когато това е приложимо и няма друг вариант се прибягва до слепване съединяване на парчета орнаменти части с локация на припокриване от размера на сантиметър 2 или повече за са се потвърди че при известно свиване от слънце няма да се отвори процеп пролука и пукнатина между фолиата. Това захващане снаждане повече срещано при перфофолиата с дигитален печат про и не толкова при пясъкоструйните медии назававани още фростови заскрежени. Мат може да бъде и обикновен стикер но това е в изключения защото стандартните материали за облепяне и не пропускат лъчи и изглеждат по – семпло, а не трансперантно прозиращо съпоставени с фростът фолио. За да ви кажем колко ще струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори прозорци на кабинет нужни са точни размери на квадратурата площта за ребрандиране, защото като рекламна агенция с опит ще ви споменем, че ролата от които се изрязва материалът са с различна ширина и това определя обемът на образуваната фира. Най – оптималния вариант е ако подадения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви се получи на доста прилична предложение оферта за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотер по контури и затова в този случай единственото което може да се направи е векторизирана чертежна схема а не растерната която я има при печат и за мини размери а форматът да е с резолюция от 300 dpi или поне 92 защото при седемдесет и две единици е главно за web. Рекламна фирма Премиум реклама оферира по проекти за комплексно брандиране дизайн офис матиране или единични инициативи с площи квадратура за облепяне.

Малък жокер, който можем да ви дадем за фолиата е, че върху пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла се нанася лого и ефекта е истински добър щом боите засияят под преминаващите слънчеви лъчи снопове и се образува нещо като стъклопис с блага светлина и преливки в багрите на корпоративното лого. Такава външна реклама постояно впечатлява даже и да не се целите в изочаване на интериора или уникалността на фирмата с която работите търгувате и сте посетили на адрес. За цена оферта на матиране на стъкла и срокове изпратете запитване по мейла. Срокът който можем да ви кажем често е фиксиран или се влияе от момента към входиране на покупката – тоест колко сме ангажирани когато купите. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от лидерската рекламна агенция къща в София на идеални цени за ребрандиране с фолио или изцяло ново брандиране на нов магазин офис търговски обект или шоурум. Качеството има значение за професионализма в търговията и външна реклама. Обадете се сега.