Пано от винил с метална рамка за магазин за бельо в София

Печат върху винил
Печат върху винил

Днес доставихме на клиенти пано от винил за магазин за бельо. Паното е опънато върху метална, алуминиева рамка и е обшито в краищата. Обшивката в краищата подобрява здравината на материала при монтаж. В някои случаи подобен вид табели могат да бъдат захванати за рамката с различни крепежни елементи. Най-често се използват капси и еластични въжета, но също така приложение намират и свински опашки и рапидни винтове. Поръчайте сега вашият рекламен винил от Премиум Реклама на телефон 0878581570 или от страницата ни Контакти в главното меню.

Табела от винил
Табела от винил

Защо да изберем пано от винил вместо коматекс за външна реклама?

Табелите от винил са предпочитани от редица фирми заради значително по-ниската цена в сравнение с масивните плоскости от различен вид ПВЦ. Коматекса като материал представлява разпенена пластмасова основа, изработена в различна големина и форма.

Рекламно пано за бутик
Рекламно пано за бутик

Винилните пана най-често монтираме при казина, нощи заведения и търговски обекти, които желаят да предпазят интериора и посетителите от нежелани погледи на случайни минувачи. Понякога този вид реклами се монтират и при външни неизползвани стени на магазини. По този начин се постига по-голяма атрактивност на стопанисвания имот и се привличат повече клиенти.

Промазан винил с папси
Промазан винил с папси

Рекламите с винил могат да се монтират с индивидуален бранд или като ред-колекция от марки на една плоскост.

Кой поръчва пано от винил?

Печат върху винил
Печат върху винил

Имаме различен тип клиенти. Някои поръчват светеща реклама, която е характерна с високо ниво на атрактивност и сравнително по-висока цена за изработка и монтаж, а други поръчват няколко винилови табла и надписи от PVC по стъкла и витрини. Подхода зависи от различни маркетингови стратегии и планиран бюджет за реклама.

Какво да съдържа дизайна?

Пано от винил за магазин за бельо
Пано от винил за магазин за бельо

Дизайна на едно пано може да съдържа различни елементи. Такива са надписи, изображения, лога и други. Целта на дизайна е да породи желание първо за посещение на обекта и после да предизвика покупка, заедно с другите търговски фактори. Някои клиенти залагат на фини илюстрации и засукани шрифтове, докато други търговци предпочитат масивни букви при изписването на избрания текст за да се виждат отдалеч.

Винил за магазин с рамка
Винил за магазин с рамка

Галерия