Оцветени обемни букви от фибран за вътрешно брандиране на „SCHRACK TECHNIK”

Изработка на оцветени обемни букви от фибран

Изработка на обемни букви от фибран неоцветени
Обемни букви от фибран неоцветени

За своя офис и производствената част фирмата „SCHRACK TECHNIK” в гр. София поръча на нашата рекламна агенция Премиум реклама два броя оцветени обемни букви от фибран. Тъй като релефните лого надписи бяха предназначени за интериорно брандиране и предвид необходимостта от олекотен материал за безпробивно окачане на рекламното изделие, ние предпочетохме да използваме именно фибрана като лек и траен материал. Оцветяването на рекламните букви направихме в два цвята, съобразно дизайна и цветовото съчетание, използвано при логото на фирмата в тъмно синьо и червено. Самите букви боядисахме тъмно сини, а допълващия завършек на логото беше изработен в червено. Оцветените букви два броя монтирахме в две помещения на фирмата. Едното беше фоайе, недалеч от входа на офиса, а другия обемен надпис поставихме в производствената част на предприятието. По този начин целта да се допълни производствената част с търговска визия беше постигната!

Защо да изберем оцветените обемни букви за търговски помещения?

Монтаж на обемни букви, прикрепяне към стена без разпобиване, залепяне с лепило
Монтаж на обемни букви

Обемните букви имат своето предназначение както във външната, така и в интериорната реклама. Те са достатъчно издръжливи на външните неблагоприятно условия, за да осигурят рекламата на вашия обект за дълъг период от време. Начина на боядисване, внимателното съхнене на използваните качествени бои за външна употреба гарантира устойчивостта на релефните надписи. Предпочитан рекламен инструмент, 3д логата се монтират според повърхността, към която е необходимо да бъдат прикрепени. Отново се съобразява средата, където ще престоява изделието-външна или вътрешна.

За външна употреба е по-добре да се използват разпробивни крепежи като пирони, рапидки и т.н. Докато за интериорна употреба е достатъчно и за удобство на клиента да поставим монтажно лепило за закрепяне към дърво, стена или др. Разбира се начините за укрепяне на буквата са различни. Те варират според това дали основата ще е равна, дали ще има окачане, висене, височина над земята във въздуха и т.н. Възможностите за изработка и монтаж на оцветените обемни букви от фибран са много и това ги прави предпочитано изделие за реклама от много наши клиенти!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.