Отлепяне на фолио от стъкла – разлепяне на перфо фолио на 2-ри етаж, с вишка

За наши клиенти с офис в столичния квартал Младост 1А, Битов комбинат до бл. 66, извършихме професионално отлепяне на фолио от стъкла и почистване на лепило. Това разлепяне на перфо фолио се осъществи с помощта на камион – вишка, на височина (от външната страна) 2-ри етаж. С помощта на техниката достигнахме до прозорците на офиса и поетапно преминахме към отлепяне на фолио от стъкла. В случая фолиото беше изгоряло от слънцето, доста захабено, и вървеше сантиметър по сантиметър, но нашите екипи от професионални монтажисти на реклама и с демонтажни умения се справиха на високо ниво – в буквалния и преносния смисъл на понятието. Разлепяне на лепенки, махане на перфо фолио на дупки, премахване на ленти от фолио вътре в офисите и от външната страна на фасадите на сградите са все услуги, които рекламна агенция предлага на своите клиенти на отлични цени и кратки срокове на изпълнение. Ние подхождаме с внимание при демонтаж на реклама, отлепяне на фолио от стъкла и всички монтажни дейности, за да ви предложим най-доброто решение.

Снимки преди отлепянето на перфо фолиото:

Как подходихме при този проект с отлепяне на фолио от стъкла – разлепяне с вишка

При този проект първоначално използвахме стълби за да достигнем достигнем до прозорците. Започнахме да тестваме как ще тръгне фолио (така нареченето чагъркане). Цената на офертата в този случай беше формирана максимално бюджетно и икономично, защото да не ви товарим с излишни разходи. Завареното положение и условията на физиката обаче наложиха изискването за ползването на камион вишка с кофа. Демонтажът на реклами винаги е специфичен и зависи от много фактори. Колко е старо фолиото, изпечено ли е от слънцето, колко високо е покритието за махане, има ли достъп и т.н. Масовата практика и за да ви дадем най-добра цена за отлепяне на фолио от стъкла е преди това да се направи оглед на място и да се прецени ситуацията, риска и възможностите за опериране на земя или на височина. Рекламна агенция Премиум Реклама предлага монтажни услуги и демонтаж на реклами стари или нови с цел преместване на територията на град София и региона. При този проект офисът на фирмата се премества в нова сграда и стария обект трябва да се дебрандира и да се предаде във вида, в който е приет. По тази причина ние съдействаме клиентите ни по възможно най-добрия начин от гледна точка на цена и възможности. Премиум Реклама когато ви трябва реклама в София или отлепяне на фолио, откачане на табели, демонтажни услуги.

Снимки след отлепянето на рекламата:

За повече информация и цени се обадете на посочените телефони в сайта или ни пишете чрез формата за бързо запитване в дясно на вашите екрани (най-долу за ползвателите на мобилни устройства). Поръчайте сега.